Community
“There is no Wi-Fi in the forest but you will find a better connection.”

Hét abonnement op de natuur en jezelf

Werken aan jezelf en aan een betere wereld met de natuur als leermeester en een gemeenschap van gelijkgestemde natuurliefhebbers; dit is de missie van Nature Quest. Daarbij maken we gebruik van soms oeroude rituelen in een modern jasje. Bij deze onze uitnodiging om nadrukkelijk deel uit te maken van deze reis zonder einde. Want wij weten het ook niet allemaal. ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ luidt een gevleugelde uitspraak. Daarom is Nature Quest vanaf begin 2018 een vereniging. Word lid, ontwikkel samen met anderen je eigen-wijsheid en creëer impact.

Kom kennismaken tijdens een gratis Kampvuursessie

Perfect afgestemd op de 4 jaargetijden

Wij geloven: voor alles een tijd. Onze abonnementen zijn afgestemd op de vier seizoenen. Zo brengen we zoveel mogelijk natuurlijk ritme aan in onze activiteiten. Hieronder zie je welk thema behoort bij welk seizoen.

Wakker worden, opbloeien en experimenteren.

Manifesteren, verbinden en balanceren. 

Bestendigen, oogsten, vieren en loslaten.

Overgave, uitrusten en dromen. 

Basiselementen

Het werkt heel simpel. Voor de prijs van een Netflixaccount wordt je lid, €11,95 per maand. Daarvoor heb je toegang tot onderstaande kernactiviteiten. Daarnaast krijg je korting op onze verdiepingselementen. Hiervoor kun je je het hele jaar inschrijven. We vinden het namelijk belangrijk dat je vooral tijd maakt voor de dingen die er echt toe doen. Maatwerk dus.

Tribe activiteiten

Tribe activiteiten zijn laagdrempelige activiteiten voor een avondje door de week of een zaterdagochtend of zondagmiddag. Yoga in het park, een spoedcursus Digiminderen, Wildplukken voor dummies en nog veel meer.

Kampvuursessies

Om een kampvuur ontstaan vaak vanzelf de beste gesprekken. Het hele jaar door op verschillende plekken in Nederland, met behulp van een oeroude dialoogvorm.

Seizoensdagen

Met andere leden trek je de natuur in, doe je opdrachten en oefeningen onder begeleiding van een coach in het thema van het seizoen en volg je een workshop van een inspirerende gast. De Seizoensdagen vinden altijd plaats op een groene locatie.

Nature Fest

Onze jaarlijks festival en ledenvergadering in Burning Man stijl. Dit jaar op 27 & 28 juni op een verrassende locatie. Ook dit jaar mag je weer blijven slapen als je dat wilt. Meer informatie.

Verdiepingselementen

De volgende elementen kunnen een verdieping zijn van je lidmaatschap, afhankelijk van wat het beste bij je past op welk moment. We organiseren deze voor kostprijs.

2-daagse Solo Quest

Een 2-daagse Solo Quest in Nederland om kennis te maken met. het oeroude Vision Quest ritueel, met 24 uur solo. Prijs: €125,- leden / niet-leden €225,-.

5-daagse Solo Quest

Een 5-daagse Solo Quest die je nog meer uitdaagt radicaal afstand te nemen van alle dagelijkse patronen. Inclusief zweethut ter voorbereiding op de 3 dagen solo. Prijs: €350,- leden / niet-leden €450,-.

Zweethut

Een zweethutceremonie is een ritueel wordt traditioneel gebruikt ter voorbereiding op belangrijke evenementen. Prijs: €75,- leden / €125,- niet-leden.

Sahara Quest

De Sahara Quest is een persoonlijk ontdekkingsreis in Marokko, inclusief wandelingen en 60 uur solo. We zijn te gast bij de laatste nomaden. Prijs: €1295,-. Leden ontvangen €50,- korting.

Op de hoogte blijven van nieuwe verdiepingselementen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

'Inmiddels heb ik voor de 2e keer een Nature Quest mee mogen maken. Wederom heb ik het weer als erg waardevol ervaren. Een moment waarin onrust plaats maakt voor rust, terugblik op afgelopen periode en vooruitblik op aankomende periode. Vanuit een focus bewust kiezen welke leerprocessen ik aan wil gaan. Gebruikmakend van krachtige metaforen uit de natuur waardoor de voorgenomen stappen nog krachtiger beklijven!'- Rogier van het Klooster
``Nature Quest is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest. Ik heb als het ware een stopknop ingedrukt en de tijd drie dagen stil gezet of beter gezegd uitgezet. Het is een periode geweest van stilte, in mij en om mee heen. En die stilte heeft mij geholpen mijn eigen innerlijke stem weer te horen.”- Ellen Pannekeet
``Ik ben alles nog steeds wat langzamer aan het doen. Met name het fietsen/wandelen door Amsterdam en ik ben erachter dat ik er dan niet eens langer over doe ;-) It’s all in tha mind. Bekenden merken een verschil op in mijn gezicht. Het is nu nog steeds vooral de vernieuwde beleving van rust die me heel goed doet.”- Jikke Broxterman
``Na 40 uur alleen in de Sahara kwam ik er relaxed en een woestijnmantra rijker uit; ‘do more of what you love’. Ik kan iedereen die behoefte heeft aan herijken en tot zichzelf komen, deze reis van harte aanraden.”<br /> - Birgitta Seegers
``De leegte en de rust die ik tijdens mijn Solo Quest heb ervaren werken verhelderend. De ruis is uit mijn hoofd verdwenen en ik ervaar meer rust en stilte.”- Eva Hamming
``Tijdens de kampvuursessies heb ik veel inspirerende mensen ontmoet waardoor ik mooie stappen in mijn ontwikkeling heb gemaakt. Ik realiseer me nu ook meer hoe iedereen zijn struggles heeft doordat ik oordeelloos heb mogen luisteren naar anderen en hun inspirerende en indrukwekkende verhalen.”- Jeroen Kroon van Diest