Meer naar buiten én naar binnen

Ga mee de natuur in, ontwikkel jezelf en maak impact

Community Incompany

Nature Quest is een beweging

voor mensen en organisaties die willen werken aan een natuurlijker pad naar geluk, rust en vrijheid. Waar kunnen we dat beter leren dan in de natuur? Al eeuwenlang en in vele culturen dé plek om even stil te staan, praktische wijsheid te ontwikkelen en daarmee impact te gaan creëren. Voor jezelf en alle andere levende wezens.

Kampvuurlocaties

[google_map_easy id=”1″]

``De leegte en de rust die ik tijdens mijn Solo Quest heb ervaren werken verhelderend. De ruis is uit mijn hoofd verdwenen en ik ervaar meer rust en stilte.``- Eva Hamming
``Nature Quest is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest. Ik heb als het ware een stopknop ingedrukt en de tijd drie dagen stil gezet of beter gezegd uitgezet. Het is een periode geweest van stilte, in mij en om mee heen. En die stilte heeft mij geholpen mijn eigen innerlijke stem weer te horen.``- Ellen van Pannekeet
``Ik ben alles nog steeds wat langzamer aan het doen. Met name het fietsen/wandelen door Amsterdam en ik ben erachter dat ik er dan niet eens langer over doe ;-) It’s all in tha mind. Bekenden merken een verschil op in mijn gezicht. Het is nu nog steeds vooral de vernieuwde beleving van rust die me heel goed doet.``- Jikke Broxterman
``Na 40 uur alleen in de Sahara kwam ik er relaxed en een woestijnmantra rijker uit; ‘do more of what you love’. Ik kan iedereen die behoefte heeft aan herijken en tot zichzelf komen, deze reis van harte aanraden.``- Birgitta Seegers
'Inmiddels heb ik voor de 2e keer een Nature Quest mee mogen maken. Wederom heb ik het weer als erg waardevol ervaren. Een moment waarin onrust plaats maakt voor rust, terugblik op afgelopen periode en vooruitblik op aankomende periode. Vanuit een focus bewust kiezen welke leerprocessen ik aan wil gaan. Gebruikmakend van krachtige metaforen uit de natuur waardoor de voorgenomen stappen nog krachtiger beklijven!'- Rogier van het Klooster
``Tijdens de kampvuursessies heb ik veel inspirerende mensen ontmoet waardoor ik mooie stappen in mijn ontwikkeling heb gemaakt. Ik realiseer me nu ook meer hoe iedereen zijn struggles heeft doordat ik oordeelloos heb mogen luisteren naar anderen en hun inspirerende en indrukwekkende verhalen.``- Jeroen Kroon van Diest

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte!

Toekomstige activiteiten