Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Eén dag offline

29 mei @ 09:00 - 21:00


€25,00

Eén dag offline – Go Solo! 

In deze tijd van veel binnen zijn, online vergaderen en wellicht ook nog meer gezinsdrukte, geloven wij dat het belangrijker dan ooit is om ook voldoende tijd voor jezelf nemen, bij voorkeur in de natuur. Om te onthaasten, je diepere behoeftes te peilen en van daaruit weer te gaan creëren.

Omdat groepsevenementen niet mogen tot begin juni, willen we je uitnodigen om op vrijdag 29 mei zelf op een 1-daagse Solo Quest te gaan. 

Solo Quest

Het principe van de Solo Quest is eeuwenoud, en werd in alle culturen en religies toegepast: de natuur als middel om jezelf te verbinden met een groter bewustzijn. Zo werden vroeger jongens op weg naar volwassenheid de jungle in gestuurd om terug te komen als man. Daarom breng je tijdens een Solo Quest altijd meerdere uren (alleen) door in de natuur en ontwikkel je de kunst van op jezelf vertrouwen, jezelf leren kennen en ‘zijn met wat is’. Dit levert vrijwel altijd rust, acceptatie en hernieuwd inzicht op, als individu en als groep.

In een Solo Quest verleg je op een stoere en persoonlijke manier je eigen grenzen, door uit al je dagelijkse patronen te stappen en stil te staan bij jezelf, in volledige rust en stilte. Zo ontdek je op een dieper niveau wie je bent, wilt zijn en wat je wilt doen. Je leert daarbij weer gemakkelijker te vertrouwen op die ingebakken oerwijsheid en krijgt antwoord op vragen als:

  • Waar wil ik heen?
  • Welke richting heb ik te volgen in deze tijd?
  • Waar geloof ik ten diepste in?
  • Waar wil ik mijn levenstijd aan besteden, zowel privé als professioneel?
  • Welke lessen heeft de natuur mij te leren?
  • Wat kan ik daarmee in het dagelijks leven?

Inhoud

Tijdens deze 1-daagse Solo Quest breng je minimaal 10-uur alleen door in de natuur. Na een check-in, zoek je een plek in de natuur waar jij zal doorbrengen, zonder telefoon, of boek, op een cirkel van 2,5 meter doorsnee. Je neemt een tarp mee tegen de regen en wind. De ultieme manier van bezinning. 

Wij bereiden je geestelijk en fysiek voor op jouw Solo Quest, dit doen we op de ochtend van vertrek door een online check-in met je en zijn ervoor je om na afloop met je te reflecteren op je ervaringen. Daarnaast kun je altijd even inbellen als je een vraag hebt, maar we gunnen je een volledige digitale detox, alleen in de natuur.

Je ontvangt van ons een week voordat de Solo begint een paklijst en overige suggesties om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Begeleiding

De Nature Quest begeleiders hebben allen een achtergrond als coach, councelor of therapeut en dragen zorg voor een uitdagend en verdiepend programma wat bijdraagt aan de verdieping van jouw Quest. Zij stellen de juiste vragen, faciliteren de kampvuurgesprekken en andere oefeningen, en creëren een veilige omgeving. Ook bieden ze praktische tips over materiaal en locaties om jouw Quest optimaal vorm te geven. Deze ervaring bouwt voort op de meer dan 2500 mensen die je voorgingen. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen en het bieden van een luisterend oor, zowel voor, tijdens als na de Quest.

Prijs

Leden gratis, niet-leden €25,-.

 

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
29 mei
Tijd:
09:00 - 21:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Henrik Looij