Laden Evenementen

« Alle Evenementen

5-daagse Solo Quest

26 augustus @ 09:00 - 30 augustus @ 16:30


€350 – €450

Deze 5-daagse Quest biedt de ervaring en de diepgang van hoe het oorspronkelijke ritueel van de Vision Quest bedoeld is: je brengt 5 dagen, waarvan 3 dagen en 3 nachten solo, door in de natuur, met een zweethut als prachtige start. Omdat we zoveel dagen uit onze bekende wereld wegtrekken, breken we ons psychologisch los van onze dagelijkse bezigheden en kunnen we ons opnieuw verbinden met wie we zijn en wat ons te doen staat.

Doelstelling
In deze Solo Quest ga je de verdieping aan en krijg je de ruimte om op een dieper niveau te ontdekken wie je bent en wilt zijn. Als westerse maatschappij zijn we soms ver van de natuur af, en daarmee van onszelf. Je herontdekt je eigen wijsheid en de wijsheid van de natuur, met je hoofd, en je hart. En je ontwikkelt nieuw perspectief op je leven, waarbij voor iedereen een Quest een unieke ervaring is. Wie ben ik als er niks is?

Doelgroep
Deze Quest is geschikt voor deelnemers die al eerder met een Nature Quest hebben meegedaan en nog meer verdieping zoeken, maar ook voor nieuwe deelnemers die meteen voor de real deal willen gaan. Enige meditatie en yoga ervaring is welkom omdat het je helpt in je tijd alleen.

Inhoud
De eerste dag bereiden we je, samen met de groep, uitgebreid voor op jouw solo. We staan stil bij waar jij nu staat in je leven, dagen je uit radicaal eerlijk te zijn naar jezelf en doen verdiepende voorbereidende oefeningen. Ook ondergaan we met elkaar een zweethutceremonie wat je emotioneel en fysiek reinigt om zo ‘schoon’ je Quest in te kunnen gaan. Na deze voorbereiding met de groep, zoek je een plek in het natuurgebied grenzend aan het basiskamp waar jij jouw dagen zult doorbrengen, zonder telefoon, boek of tent (je krijgt een ‘tarp’ tegen de regen), op een cirkel van 2,5 meter doorsnee.

Het gehele proces wordt door ons professioneel en met veel warmte begeleid. We staan je bij met praktische raad, en in het bijzonder met waardevolle levensvragen die je dichter bij jezelf en jouw doel brengen. We zijn gedurende de hele Quest aanwezig en beschikbaar in het basiskamp.

Vraagstukken
Ontdek meer over jezelf als onderdeel van een groter geheel. Wie ben je en wat wil je bijdragen aan de wereld? Leer op een gezonde manier rust te ervaren. Durf jij stil te zijn? Zo stil, dat levensvragen zich als vanzelf aan je opdringen? Wie ben je als er niks meer is? Leer omgaan met verandering en reflecteren op je binnen en buitenwereld. Je ontwikkelt kwaliteiten zoals zelfvertrouwen, vertrouwen op het ritme van de natuur (en het ritme van het leven), stilte, doorzettingsmogen en rust.

Meer informatie
Voor vragen kun je contact opnemen met Henrik Looij: 06-44195969 of henrik@naturequest.nl.

Kosten: 

€350 leden

€450 niet-leden

 

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Begin:
26 augustus @ 09:00
Einde:
30 augustus @ 16:30
Kosten:
€350 – €450
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Lauwersmeer, Groningen
De Rijsdammen 1
Kollumerpomp, 9293 MH Netherlands

Organisator

Rijk Smitskamp