Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Avondmeditatie

9 juni @ 20:00 - 20:30


Gratis

Zijn met dat wat is

Tijdens deze geleide en deels in stilte, meditatie tappen we in op de liefdevolle energie van ons hart, met de intentie deze te vergroten en verwijden. We creëren ruimte voor onze energie om te verschuiven van zelfkritiek, angstgevoelens of stress, naar een staat van (zelf)acceptatie, compassie en kalmte. We creëren een ruimte waarin onze innerlijke kracht stevig kan gronden en ons in staat stelt aanwezig te blijven bij alles dat is, precies zoals het is. Een vermogen om ons leven te leven vanuit een gevoel van heelheid, ruimte en licht. 

Over Kim 

Meditatie is voor mij een fijne manier om te ontspannen tussen de drukke dagen door. Stil staan bij je gedachten en je ademhaling zorgen ervoor dat ik in het dagelijks leven meer rust en kalmte ervaar. Daarnaast is mediatie een goede manier om meer focus in mijn leven te brengen.  

Kosten & Aanmelden 

De online avondmeditatie is gratis. Aanmelden doe je via het inschrijfformulier hieronder. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en ZOOM link om mee te doen.

Handig

Meditatiekussen of lekkere plek om op te zitten in een ruimte waar het stil is. Een warme deken voor over je benen of warm vest voor als je het snel koud krijgt. Installeer ZOOM op je telefoon of computer om mee te kunnen doen aan de sessie. 

De meditatie gaat door bij een minimum van 2 deelnemers en er is geen maximum. Je kunt jezelf aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
20:00 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

ZOOM
Nederland

Organisator

Maike van Ees