Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online ademsessie

26 november @ 20:00 - 21:30


Gratis

Ga door middel van je ademhaling mee op een reis naar binnen toe. Gun jezelf een complete reset door middel van de ademhalingstechnieken in deze workshop.

Als vervolg op de succesvolle reeks ademsessies, komt Daan terug met nog meer verdieping. Van denken, naar doen, naar zijn. Van je hoofd, naar je hart, naar je lijf. Dit keer in de seizoensthema’s die je ook gewend bent van de kampvuursessies van Nature Quest. 

Tijdens deze ademsessies ga je door middel van je ademhaling op een reis in jezelf. Ademcoach Daan van de Konijnenburg neemt je mee aan de hand van theorie, geleide oefening en meditatie. 

De realisatie dat je in wezen al heel bent, is er een die voor veel mensen moeilijk te bevatten is. Dat je niet goed genoeg zou zijn, er niet mag zijn, niet gezien of gehoord wordt, het zijn allemaal constructen van ons moderne brein. Maar is het waar? Wat als je precies die technieken leert om al dit soort gedachten meer naar de achtergrond te laten verdwijnen en meer in contact kan komen met je onderbewuste? Daarin kunt zorgen voor een basis die maakt dat je zelfhelend vermogen zo groot mogelijk wordt? Wat als dat kan leiden tot een soort heel helder superbewustzijn, waarbij je je helemaal verbonden voelt met jezelf en je omgeving?

Dit en nog veel meer kun je verwachten in de online ademsessies. 

De volgende thema’s zullen in de ademsessie aanbod komen:

  • Tot rust komen
  • Dromen en wakker worden
  • Vitaliseren, experimenteren en wakker worden
  • Verbinden, balanceren en onderhouden
  • Oogsten, loslaten en overgave

Over Daan

Daan voelde zich jarenlang afgesneden van zijn eigen natuur, zijn wijsheid en zijn omgeving. Onderdeel van zijn dagelijks leven waren zware angst, depressie en verslaving. Na een zware periode begon hij de lichtpuntjes van het leven weer te zien en werkte hij hard aan zichzelf om mentaal en fysiek gezond te worden. Tijdens deze reis kwam hij in aanraking met diverse methodes om zijn gezondheid steeds verder te optimaliseren, zoals bijvoorbeeld koude training, ademwerk en mindfulness. Tegenwoordig geeft Daan training en coaching richting integrale gezondheid.

Kosten 

Per sessie €10,00 

Benodigdheden 

Fijne ruimte waar je ongestoord kunt deelnemen, (yoga)matje, deken(tjes), kussen en fles water. Het is belangrijk dat je vooraf ZOOM installeert op je computer of tablet, zodat je in kunt loggen en mee kunt doen.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

ZOOM
Nederland

Organisator

Daan van de Konijnenburg
Telefoon:
0618665041
E-mail:
daan@naturequest.nl
Website:
www.daanvitaal.nl