Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Online Ademsessie

23 mei 2020 @ 11:00 - 13:00


€10

Ga door middel van je ademhaling mee op een reis naar binnen toe. Gun jezelf een complete reset door middel van de ademhalingstechnieken in deze online workshop.

Als vervolg op de succesvolle reeks ademsessies in 2019, is Daan terug met nog meer verdieping. Van denken, naar doen, naar zijn. Van je hoofd, naar je hart, naar je lijf. Dit keer vanwege de coronacrisis online. 

Tijdens deze ademsessies ga je door middel van je ademhaling op een reis in jezelf. Ademcoach Daan van de Konijnenburg neemt je mee aan de hand van theorie, geleide oefening en meditatie, om zo de ademhaling te gebruiken als instrument voor transformatie. 

Juist in deze tijd is het fijn als je door je ademhaling kunt zorgen dat je zo bewust mogelijk aanwezig bent en met dat bewustzijn invloed uit te oefenen op jouw wreld.

Dit en nog veel meer kun je verwachten in de ademsessies. De maand mei staat bij Nature Quest in het teken van experimenteren. Zo is ook deze online ademsessie een experiment. Na aanmelding ontvang je van ons een aanmeldlink van Zoom om de ademsessie te kunnen volgen.

Over Daan

Daan voelde zich jarenlang afgesneden van zijn eigen natuur, zijn wijsheid en zijn omgeving. Onderdeel van zijn dagelijks leven waren zware angst, depressie en verslaving. Na een zware periode begon hij de lichtpuntjes van het leven weer te zien en werkte hij hard aan zichzelf om mentaal en fysiek gezond te worden. Tijdens deze reis kwam hij in aanraking met diverse methodes om zijn gezondheid steeds verder te optimaliseren, zoals bijvoorbeeld koude training, ademwerk en mindfulness. Tegenwoordig geeft Daan training en coaching richting integrale gezondheid.

Kosten

Niet-leden: €10, leden: GRATIS

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
23 mei 2020
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Zoom

Organisator

Daan van de Konijnenburg
Telefoon:
0618665041
E-mail:
daan@naturequest.nl
Website:
www.daanvitaal.nl