Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Climate Challenge

19 februari @ 09:30 - 17:00


gratis

Kun jij beter onderhandelen dan wereldleiders? Red jij het klimaat?

Op zaterdag 19 februari 2022 organiseren wij de Climate Challenge: een zeer uitdagende, persoonlijke en actieve game waarin inzicht in klimaatdilemma’s én persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Waarom?

We doen met Nature Quest veel mét de natuur, maar wat doen we eigenlijk vóór de natuur? Een vraag die ons als organisatie ook in toenemende mate bezig houdt. Daar organiseren we samen met onze vrienden van Project Wijsheid dit speciale evenement, juist nu.

Wil je leren en in actie komen?

Vanaf eind oktober spreken wereldleiders in op de Glasgow Climate Summit over maatregelen om opwarming van de aarde te beperken. De Secretaris Generaal van de Verenigde Naties heeft al gewaarschuwd voor de een teleurstellende uitkomst. Kan jij beter onderhandelen over opwarming van de aarde dan de wereldleiders? Dat zullen we nog wel eens zien! Daarom organiseert Project Wijsheid de Climate Challenge. We doen dit samen met de Deep Change Academy, NatureQuest en Verbeter de Wereld. Deze dag is voor iedereen die meer wil leren over klimaatdilemma’s, onderhandelen en collectieve actieproblemen. Hopelijk zien we jou daar ook. Of natuurlijk bij Radicale empathie 2.0, de School van Zin, of het mediteren:)

Heb je interesse en wil je meedoen aan deze dag? Schrijf je dan in via de website van Project Wijsheid of stuur een mailtje naar info@projectwijsheid.nl. 

Tot snel!

Henrik, Imre en Jan Reinder

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
19 februari
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

University college Utrecht
Nederland

Organisator

Henrik Looij