Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gratis Mini-Quest

24 maart @ 00:00 - 1 juni @ 00:00


Gratis

De natuur kan je immuunsysteem een enorme boost geven, maar hoe doe je dat in tijden van corona? Het kan onnatuurlijk voelen om juist nu de lente begonnen is zo veel mogelijk binnen te blijven. Daarom bieden we je tot in ieder geval 1 juni gratis een dagelijkse dosis Nature Quest aan. Elke dag iets anders!

Online versus offline

Nu de online initiatieven je om de oren vliegen, bieden wij je graag een alternatief. Want misschien vraagt deze bijzondere periode wel meer dan ooit dat je even offline bent. Om de verstilling op te zoeken en vanuit rust en aandacht nieuwe keuzes te maken. Om dichtbij je natuur te blijven. Juist nu, in deze tijd van verandering waarin steeds minder is zoals het was.

Praktische tips

Hoe werkt zo’n dagelijkse Mini-Quest? Heel simpel, als je niet zo ‘social’ bent, dan ontvang je na inschrijving elke dag een mailtje met bezinningsactiviteit in binnen- of buitenhuis. Bijvoorbeeld hoe je met kou kunt werken onder de douche, opties voor wildplukken in de stad, meditaties en andere praktische tips om je immuunsysteem op peil te houden en zelfs te versterken.

Klik op de button hieronder en laat je e-mailadres achter. Liever geen mails ontvangen? Je kunt de Mini-Quest ook vinden op onze Facebookpagina.

 

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Begin:
24 maart @ 00:00
Einde:
1 juni @ 00:00
Kosten:
Gratis