Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Herfst Seizoensdag

28 november @ 12:30 - 20:00


Gratis – €30

Herfst Seizoensdag 

Met de natuur als leermeester bieden seizoensdagen rust en inspiratie aan door met elkaar buiten te zijn en te doen. In de geest van het seizoen gaan we met concrete thema’s aan de slag, op zoek naar praktische wijsheid. We verzamelen buiten voor een bezinningsactiviteit en verrassende workshop. Andere vaste elementen zijn een mini-solo in de natuur. Je kiest zelf wat het beste bij je past, afhankelijk van de stappen die je wilt zetten. Daarnaast leer je gelijkgestemden kennen met wie je ook tussen de dagen door in contact kunt blijven om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en successen te vieren.

Thema: Loslaten & Transformeren

Na een periode van uitrusten (zomer), breekt er natuurlijkerwijs een periode aan van loslaten en transformeren.

Wanneer de bladeren van de bomen vallen begint als vanzelfsprekend een periode van loslaten. Wanneer we loslaten ontstaat er ruimte voor nieuwe paden en nieuwe stappen. Wanneer we bereid zijn het oude los te laten kunnen we transformeren en groeien.

Tijdens deze dag staan we dan ook stil bij de volgende vragen:

  • Op welke levensgebieden heb je iets los te laten?
  • Wat gebeurt er als je loslaat?
  • Wat is daarvoor nodig?
  • Welke transformatie zie je voor je?

Tijdens deze dag staan we stil bij de thema’s van het seizoen, gaan we op mini-solo quest en laten we ons inspireren door een verrassende wandel workshop. Om het coronaproof te houden verdelen we de groep in tweetallen, doen we samen en alleen oefeningen. De rode draad gedurende de dag is een mini-pelgrimage, waarbij we ongeveer 3-4 uur zullen wandelen door prachtige natuur van Santpoort Noord tot aan Overveen.

Aanmelden en kosten 

Alle Seizoensdagen zijn onderdeel van het Basislidmaatschap van Nature Quest. Deelname voor leden is dus gratis. Ben je lid van Nature Quest maar sta je nog niet ingeschreven voor deze activiteit? Zowel leden- als niet-leden kunnen zich aanmelden via onderstaande knop. Niet-leden betalen een klein bedrag van €30,-.

Kosten & locatie 

Als niet-lid betaal je €30,- voor de Herfst Seizoensdag. Voor leden is deelname gratis. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande knop. Wil je meer weten over het Nature Quest lidmaatschap, kijk dan eens op de ‘Word lid’ pagina.

  

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
12:30 - 20:00
Kosten:
Gratis – €30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Santpoort Noord
Parkeerterrein Duin & Kruidberg Nederland

Organisator

Sara Eenhoorn
E-mail:
sara@naturequest.nl