Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Herfst Bosbad

7 november 2020 @ 14:00 - 15:30


€12,50

Bosbaden 

In deze workshop gaan we bosbaden op de Japanse manier. Shinrin-Yoku is letterlijk vertaald het baden in het atmosfeer van het bos door middel van de zintuigen.

We starten met een check-in en een voormeting doormiddel van de POMS-test (Profile of Mood State), net zoals ze in Japan doen. Daarna duiken we het bos van Zeist in voor een boswandeling. Tijdens de wandeling gaan we aan de slag met zintuigelijk waarnemen door o.a. een geleide zintuigelijke meditatie en bewuste ademhaling.

Aan het einde van het bosbad is er een na meting van de vragenlijst en vergelijken we de scores van het begin en einde. Naderhand duiken we nog een stukje dieper in op de effecten van bosbaden en hoe het komt dat het bosbaden zo effectief is.

Over Pascal 

Pascal is er van overtuigt dat de natuur overal is en in ons zit. Pascal laat anderen door middel van natuurgerichte workshops hier graag bij stil staan. Wanneer je je meer bewust wordt van de natuur, ga je als vanzelfsprekend ook beter voor de natuur zorgen. Want als we voelen dat wij allemaal onderdeel zijn van de natuur, hoe zouden we er dan nog slecht mee om kunnen gaan? Zijn missie is om via mindfulness zoveel mogelijk mensen de helende kracht van de natuur te laten ervaren, met als doel opnieuw verbinden met: werk, je eigen leven en je omgeving.

Aanmelden & Kosten

Voor leden is deze activiteit gratis. Niet-leden betalen een klein bedrag van €12,50. Aanmelden kun je doen via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie en een kleine paklijst ter voorbereiding op de activiteit.

Tot buiten!

Pascal van der Straten.

 

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
7 november 2020
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€12,50

Locatie

Utrechtse Heuvelrug Zeist
Nederland

Organisator

Pascal van der Straten