Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Avondmeditatie

21 januari @ 20:15 - 21:00


€7,00

Zijn met dat wat is

Tijdens deze, deels geleide en deels in stilte, meditatie tappen we in op de liefdevolle energie van ons hart, met de intentie deze te vergroten en verwijden. We creëren ruimte voor onze energie om te verschuiven van zelfkritiek, angstgevoelens of stress, naar een staat van (zelf)acceptatie, compassie en kalmte. We creëren een ruimte waarin onze innerlijke kracht stevig kan gronden en ons in staat stelt aanwezig te blijven bij alles dat is, precies zoals het is. Een vermogen om ons leven te leven vanuit een gevoel van heelheid, ruimte en licht. 

Ontdek en ervaar het zelf tijdens één van de vier meditatie samenkomsten deze winter!

Over Maike van Ees

Jarenlang werkte ik als communicatie- en projectmanager in de corporate wereld. Tot ik op mijn hoofd viel met yoga. Resultaat: een langdurige hersenschudding. Mijn lichaam kon de val simpelweg niet óók nog niet dragen. Ik was mentaal en fysiek uitgeput. Leeggezogen. Opgebrand.

Na drie jaar revalideren (therapieën, fysio, coaching, zelfhulpboeken, yoga, meditatie, ademwerk, alternatieve geneeskunde… you name it, ik heb het gedaan) weet ik als geen ander hoe je de energie die je hebt optimaal kan inzetten. Om te kunnen shinen! Ik werk minder uren, maar krijg tien keer zoveel gedaan en mijn creativiteit piekt als nooit tevoren. Vanuit rust en ruimte. Binnen mijn grenzen. Dit noem ik een Inner Power Workmode.

Momenteel werk ik als werkstijl coach, teacher High Spirit Schrijven bij De Bewustzijn School en verdiep ik me in de Oosterse gezondheidsleer (opleiding tot Iokai Shiatsu therapeut). In mijn trainingen wordt het Oosterse en Westerse denken gecombineerd om professionals dichter bij zichzelf te brengen. Uit het hoofd, terug in het lichaam, en vanuit het lichaam weer terug naar het hoofd. Om helder te krijgen wat wél en wat niet werkt.

Details avondmeditatie 

  • Data: 3 december, 17 december, 7 januari, 21 januari 
  • Tijd: 20:15 uur – 21:00 uur 
  • Locatie: Kantoor van Careibu, Asterweg 20-K5, Amsterdam
  • Prijs: leden gratis, niet-leden €7,00

Meenemen

Neem een (meditatie)kussen mee om op te zitten en, als je het snel koud krijgt, misschien een dekentje of lekkere sjaal. Neem gewoon alles mee waardoor je je extra comfortabel en warm voelt tijdens de meditatie :-)

De workshop gaat door bij een minimum van 2 deelnemers en er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Je kunt jezelf aanmelden via onderstaande knop.

[Maike van Ees]

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
20:15 - 21:00
Kosten:
€7,00
Evenement Categorie:

Locatie

Kantoor van Careibu Asterweg 20-K5 Amsterdam
Nederland

Organisator

Maike van Ees