Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avondmeditatie

3 december 2019 @ 20:15 - 21:00

€7,00

Zijn met dat wat is

Tijdens deze, deels geleide en deels in stilte, meditatie tappen we in op de liefdevolle energie van ons hart, met de intentie deze te vergroten en verwijden. We creëren ruimte voor onze energie om te verschuiven van zelfkritiek, angstgevoelens of stress, naar een staat van (zelf)acceptatie, compassie en kalmte. We creëren een ruimte waarin onze innerlijke kracht stevig kan gronden en ons in staat stelt aanwezig te blijven bij alles dat is, precies zoals het is. Een vermogen om ons leven te leven vanuit een gevoel van heelheid, ruimte en licht. 

Ontdek en ervaar het zelf tijdens één van de vier meditatie samenkomsten deze winter!

Over Maike van Ees

Zo’n 4 jaar geleden viel ik om mijn hoofd. Mijn zenuwstelsel crashte. Een simpel gesprek, een loopje naar het einde van de straat, zelf een kop thee vasthouden, alles was te zwaar. Maar met deze val onthulde zich een groot gevoel van dankbaarheid in mij. Van binnen wist en voelde ik dat ik om een reden stopgezet was, dat dit gebeurde voor een groter goed en ik hierin geleid werd.

Gedurende mijn revalidatie dook ik diep in mijn eigen wezen. Vastberaden om vanaf nu mijn leven alleen nog maar vanuit een plek van licht te creëeren. Vanuit mijn hart. En terwijl de destructieve lagen zich in mij begonnen te ontrafelen, voelde ik me steeds vrijer worden. Razend enthousiast en kalm tegelijk. Er is zoveel moois op deze aarde. En het is er voor iedereen!

Daarom heb ik het tot mijn persoonlijke missie gemaakt om anderen te inspireren en te helpen om hun leven ook te creëren vanuit een plek van licht. Ik deel handvatten voor reflectie en ter vergroting van het bewustzijn en (zelf) acceptatie. Tools die mij geholpen hebben in mijn eigen proces, om mijn doen-  en denkpatronen op celniveau te herprogrammeren, en onderdeel van mijn levenswijze zijn geworden. Ik ondersteun anderen in hun proces middels intuïtie workshops, 1: 1-sessies en energy clearing massages. Start living your light!

Meer weten? Stuur me een e-mail info@maike.works.

www.maike.works

Details avondmeditatie 

  • Data: 3 december, 17 december, 7 januari, 21 januari 
  • Tijd: 20:15 uur – 21:00 uur 
  • Locatie: Kantoor van Careibu, Asterweg 20-K5, Amsterdam
  • Prijs: leden gratis, niet-leden €7,00

Meenemen

Neem een (meditatie)kussen mee om op te zitten en, als je het snel koud krijgt, misschien een dekentje of lekkere sjaal. Neem gewoon alles mee waardoor je je extra comfortabel en warm voelt tijdens de meditatie :-)

De workshop gaat door bij een minimum van 2 deelnemers en er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Je kunt jezelf aanmelden via onderstaande knop.

[Maike van Ees]

Aanmelden

Gegevens

Datum:
3 december 2019
Tijd:
20:15 - 21:00
Kosten:
€7,00

Locatie

Kantoor van Careibu Asterweg 20-K5 Amsterdam
Nederland

Organisator

Maike van Ees