Laden Evenementen

« Alle Evenementen

High Spirit Schrijven Workshop

16 april @ 18:30 - 20:00


€17,50

Intuïtief schrijven 

High Spirit Schrijven is een krachtige tool om dichter bij jouw waarheid te komen. Helderheid te creëren. In te tappen op jouw onderbewuste om antwoorden te krijgen. Signalen die je de weg wijzen, om keuzes te maken. 

Middels geleide meditatie, mindfulness, QiGong en intuïtief schrijven help ik je om bewust te verbinden met je intuïtie. Jouw innerlijke wijsheid. We zetten het rationele brein buitenspel om te horen, zien, voelen wat juist is voor jou. Ervaar zelf hoe krachtig je intuïtie spreekt als je er de ruimte voor maakt!

Over Maike van Ees

Jarenlang werkte ik als communicatie- en projectmanager in de corporate wereld. Tot ik op mijn hoofd viel met yoga. Resultaat: een langdurige hersenschudding. Mijn lichaam kon de val simpelweg niet óók nog niet dragen. Ik was mentaal en fysiek uitgeput. Leeggezogen. Opgebrand.

Na drie jaar revalideren (therapieën, fysio, coaching, zelfhulpboeken, yoga, meditatie, ademwerk, alternatieve geneeskunde… you name it, ik heb het gedaan) weet ik als geen ander hoe je de energie die je hebt optimaal kan inzetten. Om te kunnen shinen! Ik werk minder uren, maar krijg tien keer zoveel gedaan en mijn creativiteit piekt als nooit tevoren. Vanuit rust en ruimte. Binnen mijn grenzen. Dit noem ik een Inner Power Workmode.

Momenteel werk ik als werkstijl coach, teacher High Spirit Schrijven bij De Bewustzijn School en verdiep ik me in de Oosterse gezondheidsleer (opleiding tot Iokai Shiatsu therapeut). In mijn trainingen wordt het Oosterse en Westerse denken gecombineerd om professionals dichter bij zichzelf te brengen. Uit het hoofd, terug in het lichaam, en vanuit het lichaam weer terug naar het hoofd. Om helder te krijgen wat wél en wat niet werkt.

Details High Spirit Schrijven workshop 

  • Datum: 16 april 
  • Tijd: 18:30 uur – 20:00 uur
  • Locatie: Kantoor van Careibu, Asterweg 20-K5, Amsterdam
  • Prijs: leden gratis, niet-leden €17,50 

Meenemen

  • Een schrijfboekje en pen 
  • Een (meditatie)kussen zodat je comfortabel kan zitten tijdens de meditatie 
  • Comfortabele kleren 
  • Een dekentje of grote sjaal voor als je het snel koud krijgt 

De workshop gaat door bij een minimum van 2 deelnemers en er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Je kunt jezelf aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
18:30 - 20:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:

Locatie

Kantoor van Careibu Asterweg 20-K5 Amsterdam
Nederland

Organisator

Maike van Ees