Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Cursus High Spirit Schrijven

16 april @ 20:00 - 21:30


€14,00

High Spirit Schrijven is een krachtige tool om dichter bij jouw waarheid te komen. Helderheid te creëren. In te tappen op jouw onderbewuste om antwoorden te krijgen. Signalen die je de weg wijzen, om keuzes te maken. 

Middels een geleide clearing meditatie, mindful bewegen (op de plaats) en intuïtief schrijven help ik je om bewust te verbinden met je intuïtie. Jouw innerlijke wijsheid. We zetten het rationele brein buitenspel om te horen, zien, voelen wat juist is voor jou. Ervaar zelf hoe krachtig je intuïtie spreekt als je er de ruimte voor maakt!

Corona special 

Vanwege Corona kan deze workshop niet live plaatsvinden, dus we gaan online! Het concept blijft exact hetzelfde en is even effectief. Energie clearing is immers niet gebonden aan tijd of ruimte.

Het enige dat je hoeft te doen is thuis een plek creëren waar je comfortabel in meditatie kan zitten en niet gestoord wordt. Leg een pen en een schrijfboekje klaar en off we go!

De workshop geef ik online. Na registratie en betaling (€14,- ipv €17,50) ontvang je uiterlijk 1 dag van te voren de link voor deelname. Voor mij wordt dit de eerste keer dat ik high Spirit schrijven online geef, en ik kijk er enorm naar uit om samen een krachtig energieveld neer te zetten op afstand. Een ruimte waarin alles gezien, bekeken en geruimd mag worden. Een overgave aan de oneindige stroom van liefde en licht die altijd beschikbaar is voor jou.

Details High Spirit Schrijven workshop 

  • Datum: 16 april 
  • Tijd: 20:00 uur – 21:30 uur
  • Deelname link: volgt a.s.a.p. 
  • Prijs: leden gratis, niet-leden nu met 20% korting €14,- i.p.v. €17,50 

Over Maike van Ees

Zo’n 4 jaar geleden viel ik om mijn hoofd. Mijn zenuwstelsel crashte. Een simpel gesprek, een loopje naar het einde van de straat, zelf een kop thee vasthouden, alles was te zwaar. Maar met deze val onthulde zich een groot gevoel van dankbaarheid in mij. Van binnen wist en voelde ik dat ik om een reden stopgezet was, dat dit gebeurde voor een groter goed en ik hierin geleid werd. 

Gedurende mijn revalidatie dook ik diep in mijn eigen wezen. Het gaf mij de kans om spiritueel te openen, om diepgewortelde energetische blokkades te ruimen en plaats te maken voor de hogere frequentie van licht en liefde. Ik leerde de subtiele energieën nauwlettend aan te voelen en hiermee te werken voor het helen van mezelf. 

Sindsdien is het mijn persoonlijke missie om anderen te inspireren en te helpen om hun leven ook te creëren vanuit een plek van licht. Ik deel handvatten voor reflectie en ter vergroting van het bewustzijn en (zelf) acceptatie. Tools die mij geholpen hebben in mijn eigen proces, om mijn doen-  en denkpatronen op celniveau te herprogrammeren, en zodoende body, mind en soul te integreren. 

Ik help anderen de kracht van hun licht te ervaren en (her)ontdekken middels intuïtie workshops, 1:1 coaching (met het lichaams als voertuig) en energiewerk (energetische massage, clearing meditatie, healing). Meer weten? Stuur me een e-mail maike.works@gmail.com.

Bring in the light!

Maike van Ees

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€14,00
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Nederland

Organisator

Maike van Ees