Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

High Spirit Schrijven Workshop

3 december 2019 @ 18:30 - 20:00

€12,50

Intuïtief schrijven 

High Spirit Schrijven is een krachtige tool om dichter bij jouw waarheid te komen. Helderheid te creëren. In te tappen op jouw onderbewuste om antwoorden te krijgen. Signalen die je de weg wijzen, om keuzes te maken. 

Middels geleide meditatie, mindfulness, QiGong en intuïtief schrijven help ik je om bewust te verbinden met je intuïtie. Jouw innerlijke wijsheid. We zetten het rationele brein buitenspel om te horen, zien, voelen wat juist is voor jou. Ervaar zelf hoe krachtig je intuïtie spreekt als je er de ruimte voor maakt!

Over Maike van Ees

Zo’n 4 jaar geleden viel ik om mijn hoofd. Mijn zenuwstelsel crashte. Een simpel gesprek, een loopje naar het einde van de straat, zelf een kop thee vasthouden, alles was te zwaar. Maar met deze val onthulde zich een groot gevoel van dankbaarheid in mij. Van binnen wist en voelde ik dat ik om een reden stopgezet was, dat dit gebeurde voor een groter goed en ik hierin geleid werd.

Gedurende mijn revalidatie dook ik diep in mijn eigen wezen. Vastberaden om vanaf nu mijn leven alleen nog maar vanuit een plek van licht te creëeren. Vanuit mijn hart. En terwijl de destructieve lagen zich in mij begonnen te ontrafelen, voelde ik me steeds vrijer worden. Razend enthousiast en kalm tegelijk. Er is zoveel moois op deze aarde. En het is er voor iedereen!

Daarom heb ik het tot mijn persoonlijke missie gemaakt om anderen te inspireren en te helpen om hun leven ook te creëren vanuit een plek van licht. Ik deel handvatten voor reflectie en ter vergroting van het bewustzijn en (zelf) acceptatie. Tools die mij geholpen hebben in mijn eigen proces, om mijn doen-  en denkpatronen op celniveau te herprogrammeren, en onderdeel van mijn levenswijze zijn geworden. Ik ondersteun anderen in hun proces middels intuïtie workshops, 1: 1-sessies en energy clearing massages. Start living your light!

Meer weten? Stuur me een e-mail info@maike.works.

www.maike.works

Details High Spirit Schrijven workshop 

  • Data: 3 december, 17 december, 7 januari, 21 januari 
  • Tijd: 18:30 uur – 20:00 uur
  • Locatie: Kantoor van Careibu, Asterweg 20-K5, Amsterdam
  • Prijs: leden gratis, niet-leden €12,50 

Meenemen

  • Een schrijfboekje en pen 
  • Een (meditatie)kussen zodat je comfortabel kan zitten tijdens de meditatie 
  • Comfortabele kleren 
  • Een dekentje of grote sjaal voor als je het snel koud krijgt 

De workshop gaat door bij een minimum van 2 deelnemers en er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Je kunt jezelf aanmelden via onderstaande knop.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
3 december 2019
Tijd:
18:30 - 20:00
Kosten:
€12,50

Locatie

Kantoor van Careibu Asterweg 20-K5 Amsterdam
Nederland

Organisator

Maike van Ees