Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IJsbadsessie

20 september 2020 @ 10:00 - 11:30


€35 – €40

Tijdens een ijsbad-sessie maak je kennis met de wereld van koudetraining. Ik neem je mee langs de gezondheidsvoordelen van (extreem) koud water en met een ontspannende ademhalingsoefening bereid ik je voor op het ijsbad. Tot slot nodig ik alle deelnemers één voor één uit om maximaal twee minuten in het ijsbad te gaan zitten. Om in verbinding te blijven met de natuur worden ijsbad-sessies in een rustige, bosrijke omgeving gehouden. Waar mogelijk in combinatie met een frisse duik in het koude buitenwater. Ervaar wat koudetraining voor jou kan doen. Verbeter je bloedcirculatie, verhoog je weerstand en verminder stress.

Over Robin Señorón 

Ik heb altijd een voorkeur gehad voor grensverleggende, fysieke activiteiten. Zo kwam ik na de middelbare school al snel bij defensie terecht, om een paar jaar later de overstap te maken naar de Politie in Amsterdam. Toen die reis ten einde kwam, ben ik mij gaan richten op de creatieve aspecten van mijn karakter en ging werken in de creatieve sector. Hier maakte ik van mijn hobby mijn beroep als grafisch ontwerper.

Toen eind 2016, om gezondheidsredenen, het roer drastisch om moest, kwam ik in aanraking met koudetraining. Dit gaf mij kracht om te transformeren en fascineert mij tot op de dag van vandaag om zijn eenvoud. Slechts de afwisseling van warm en koud, maar met een enorme heilzame werking. Vanuit mijn missie, om mensen de gezondheidsvoordelen van koudetraining te laten ervaren, reik ik mensen de tools en vaardigheden aan, om koudetraining een vaste plek te geven in hun leven.

Risicogroepen

Zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen en mensen met het fenomeen van Raynaud zijn uitgesloten van deelname.

Aanmelden & Locatie

De ijsbadsessies vinden plaats in Amsterdam. De exacte locatie wordt vooraf bekend gemaakt. Aanmelden kan via onderstaande knop. Voor deelname aan de sessies is geen ervaring vereist.

Voor vragen kun je terecht bij Robin: info@icecoach.nl.

  

Aanmelden

 

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
20 september 2020
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€35 – €40

Locatie

Amsterdam
Nederland
Telefoon:
0645017953

Organisator

Robin Señorón
Website:
https://www.icecoach.nl