Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inner Power Workmode Masterclass

24 maart @ 14:00 - 17:30


Gratis – €38

Inner Power Workmode Masterclass 

Herken je: het gevoel dat de dag te weinig uren heeft voor wat jij wil doen? Dat je geleefd wordt in plaats van leeft? Dat je je aan het einde van de dag leeggezogen voelt?

En wil je: de regie over jouw (werk)leven terugpakken? Effectiever vanuit jouw unieke kracht leren werken? Meer gedaan krijgen én doen wat je leuk vindt?

Dat kan! Het is meer dan normaal dat je ‘zoekende’ bent naar een manier van werken en leven waarin jij je gelukkig voelt. Zijn we allemaal. Met pieken en dalen, alles erop en eraan. Maar er is wel een manier om die pieken en dalen wat minder intens te laten verlopen. Door dichtbij jezelf te staan. In contact met je lichaam. Je grenzen. Je wensen. En dit kan je leren.

Ik train professionals om een duurzame werkstijl te ontwikkelen. Een – zoals ik het noem – Inner Power Workmode omarmt een holistische kijk op werken. Om stevig te (blijven) staan is het afstemmen van mind, body en soul cruciaal, maar ook alles in onze externe omgeving telt mee. Vaak zijn het de kleine aanpassingen in gewoonten die een groot verschil maken.

Bergen verzetten én meer (werk)geluk ervaren?

Wij mensen kunnen bergen verzetten en wonders creëren, mits we de tijd krijgen (nemen!) om te herstellen op een manier die bij ons past én doen waar we blij van worden! Kom op zondagmiddag 24 maart naar de Masterclass om jouw Inner Power Workmode te ontdekken.

Wat leer je?

  •  Het belang van aandachtstraining, energiemanagement en mindbreaks voor het vergroten van je productiviteit en creativiteit.
  •  Technieken die je helpen jouw energie efficiënt in te zetten en om op jouw intuïtie te leren varen.
  • Inzicht te krijgen in hoe jouw systeem werkt, wat jij wilt bereiken en hoe je dit kunt te realiseren.

Over Maike 

Jarenlang werkte ik als communicatie- en projectmanager in de corporate wereld. Tot ik op mijn hoofd viel met yoga. Resultaat: een langdurige hersenschudding. Mijn lichaam kon de val simpelweg niet óók nog niet dragen. Ik was mentaal en fysiek uitgeput. Leeggezogen. Opgebrand.

Na 3 jaar revalideren (therapieën, fysio, coaching, yoga, meditatie, alternatieve geneeskunde… you name it en ik heb het gedaan) weet ik als geen ander hoe je de energie die je hebt optimaal kan inzetten. Om te kunnen shinen! Ik werk minder uren, maar krijg tien keer zoveel gedaan en mijn creativiteit piekt als nooit tevoren. Dit noem ik een Inner Power Workmode. 

Onze werkstijl zegt veel over hoe we met alles in ons leven omgaan. Daarom is dit aspect zo’n toegankelijke manier om bewustwording en (zelf)vertrouwen an sich verder te ontwikkelen.

Momenteel werk ik als ‘werkstijl coach’ (www.slowcoach.works), teacher bij De Bewustzijn School en verdiep ik me in de Oosterse gezondheidsleer (opleiding tot Iokai Shiatsu therapeut). In mijn trainingen worden Oosterse en Westerse technieken gecombineerd om professionals dichter bij zichzelf te brengen. Uit het hoofd, terug in het lichaam, en vanuit het lichaam weer terug naar het hoofd. Om helder te krijgen wat wél en wat niet werkt.

Ben jij klaar om jouw grootste potentieel te benutten vanuit jouw hoogste energie? Meld je dan aan voor deze workshop.

Bekijk onze abonnementen Aanmelden Aanmelden

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
14:00 - 17:30
Kosten:
Gratis – €38
Evenement Categorie:

Organisator

Maike van Ees
Facebook