Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Inner Power Workmode Deepdive

21 april @ 14:00 - 17:30


Gratis – €30

Leer werken vanuit je volste zelf via energiemanagement en intuïtief schrijven met Maike van Ees. 

Jouw energielevel bepaalt jouw productiviteit

Als je je energie kun balanceren dan is er rust en ruimte. Dan ben je productief, creatief en kan je in kracht staan. Een disbalans in energie on the other hand haalt je naar beneden en werkt onzekerheid en stress in de hand. Nu is het meer dan normaal dat je ‘zoekende’ bent naar een manier van werken en leven waarin jij je gelukkig voelt. Zijn we allemaal. Continu balanceren, met pieken en dalen. Maar er is wel een manier om die pieken en dalen wat minder intens te laten verlopen. Door dichtbij jezelf te staan. In contact met je lichaam. Je grenzen. Je wensen. En dit kan je leren.

Bergen verzetten EN meer peace of mind en (werk)geluk ervaren

Ik train professionals om een duurzame werkstijl te ontwikkelen door efficiënt met hun energie om te gaan. Enerzijds door inzicht te geven in de vier dimensies waarop onze energie werkt. Anderzijds door  bewustwording te creëren in hoe dit bij jou werkt, en hoe je zelf de regie kan pakken om maximaal te presteren. Je hebt áltijd een keuze!

Wij mensen kunnen namelijk  bergen verzetten en wonders creëren, mits we de tijd krijgen (nemen!) om te herstellen. Om vervolgens stevig te (blijven) staan is het afstemmen van mind, body en soul cruciaal. Hoe dit voor jou werkt ga je onderzoeken tijdens deze Inner Power Workmode Deepdive.

Wat leer je?

Tools en technieken om jouw energie bewust te balanceren

In de eerste helft van de workshop gaan we gezamenlijk aan de slag met het thema energiemanagement. Waarom is het zo belangrijk voor productiviteit en welke tools kan je inzetten om je energie te behouden? Middels zelfreflectie oefeningen ga je ontdekken wat jij concreet anders zou kunnen doen om het meeste uit jouw tijd en capaciteiten te halen.

De waarde van zelfreflectie ervaren middels meditatie & intuïtief schrijven

In de tweede helft van de workshop gaan we naar binnen keren. Ik begeleid je in een diepe meditatie om een beroep te doen op de rust en ruimte in ons. Daarna gaan we schrijven. Ik geef je handvatten om vanuit je onderbewuste lagen te schrijven en zo antwoorden en richting te vinden. Want alle antwoorden zitten al in jou!

Over Maike van Ees

Jarenlang werkte ik als communicatie- en projectmanager in de corporate wereld. Tot ik op mijn hoofd viel met yoga. Resultaat: een langdurige hersenschudding. Mijn lichaam kon de val simpelweg niet óók nog niet dragen. Ik was mentaal en fysiek uitgeput. Leeggezogen. Opgebrand.

Na drie jaar revalideren (therapieën, fysio, coaching, zelfhulpboeken, yoga, meditatie, ademwerk, alternatieve geneeskunde… you name it, ik heb het gedaan) weet ik als geen ander hoe je de energie die je hebt optimaal kan inzetten. Om te kunnen shinen! Ik werk minder uren, maar krijg tien keer zoveel gedaan en mijn creativiteit piekt als nooit tevoren. Vanuit rust en ruimte. Binnen mijn grenzen. Dit noem ik een Inner Power Workmode.

Momenteel werk ik als werkstijl coach, teacher High Spirit Schrijven bij De Bewustzijn School en verdiep ik me in de Oosterse gezondheidsleer (opleiding tot Iokai Shiatsu therapeut). In mijn trainingen wordt het Oosterse en Westerse denken gecombineerd om professionals dichter bij zichzelf te brengen. Uit het hoofd, terug in het lichaam, en vanuit het lichaam weer terug naar het hoofd. Om helder te krijgen wat wél en wat niet werkt.

Details:

  • Datum: Zondag 21 april  2019 (1ste Paasdag)
  • Tijd: 14:00 – 17:30 uur
  • Locatie: Buurtboerderij ‘Ons Genoegen’, Spaarndammerdijk 319, Amsterdam
  • Prijs: leden gratis, niet-leden €30,-
  • Meenemen: Schrijfboekje en pen

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden Aanmelden

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
14:00 - 17:30
Kosten:
Gratis – €30
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtboerderij ‘Ons Genoegen’, Spaarndammerdijk 319, Amsterdam
Nederland

Organisator

Maike van Ees
Facebook