Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductiecursus Radicale Empathie (VOL)

24 januari @ 10:00 - 17:00


€30,00

[Deze cursus zit helaas vol. Wil je op de wachtlijst komen voor de eerstvolgende sessie? Meld je dan alsnog aan via onderstaand formulier en je ontvangt van ons bericht.]

Natuurlijke communicatie 

Waarom radicale empathie?

Hoe zou mijn leven er uit zien als ik radicaal voor empathie zou kiezen? Empathie met mezelf én empathie met de ander. Wat zou dit betekenen voor de mensen om mij heen? En voor de wereld? Dat zijn drie van de vragen die centraal staan in deze training. De hele dag zullen we deelnemers uitdagen om voor empathie te kiezen, om te (leren) luisteren naar de behoeften van jezelf en die van de ander. Bereid je voor op een leerzame en confronterende middag.

Werkwijze

Dit is géén training. We faciliteren een praktische ervaring waarin je zelf ontdekt wat wel en niet voor je werkt. Je ontwikkelt dus je eigen-wijsheid. Achteroverleunen op een stoel is er niet bij, alles is leren door te doen, waarbij we vanzelfsprekend de belangrijkste basisprincipes en technieken van de verbindende communicatie aanbieden. 

Waarom we deze training aanbieden

Wij, Jan Reinder en Henrik, verwonderen ons al heel lang over de wereld om ons heen en onze rol daarin in. Wij geloven in een wereld waarin mensen kunnen zeggen wat ze op hun lever hebben en waarin er naar mensen wordt geluisterd voorbij hun meningen en oordelen. Een wereld van verbinding, vertrouwen en veiligheid. 

Op onze zoektocht hebben we leren werken met zowel eeuwenoude als moderne technieken die gesprekken een fundamenteel andere wending kunnen geven. Daarbij gaat het over leren luisteren op een ander niveau, waar diep gelegen behoeftes wortelen en begrip en herkenning kan ontstaan.

Dit proces van eigen-wijsheid ontwikkelen delen we graag met je, omdat we al ruimschoots hebben ervaren wat het kan opleveren: meer betekenisvolle relaties met familie en vrienden, zin in werk en meer rust en vrede op dagelijkse basis. Wees welkom, als je hier met ons aan wilt werken

Locatie

De workshop vindt plaats in Het Holos Huis te Utrecht (Nachtegaalstraat 31, 3581 AB). Inloop is vanaf 9:30 uur en start om 10:00 uur. De workshop zal eindigen rond 17:00 uur. 

Kosten 

We vragen alle deelnemers om een bijdrage van €30,- per persoon voor de onkosten, in dit geval de locatie en de koek en zopie. Daarnaast bieden we je deze dag kosteloos aan, vanuit de overtuiging dat op alles wat werkelijk van waarde is, juist geen prijs zou moeten staan ;).

Aanmelden en meer informatie 

Helaas deze workshop zit vol. Wil je een andere keer meedoen? Schrijf je dan alsnog in dan zetten we je op lijst. Je kunt je aanmelden of vragen stellen door een mailtje te sturen aan: henrik@naturequest.nl en jr@projectwijsheid.nl.

Hopelijk zien we je 24 januari!

Jan Reinder & Henrik Looij.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden Aanmelden

Gegevens

Datum:
24 januari
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€30,00

Locatie

Het Holos Huis, Utrecht

Organisator

Henrik Looij, Jan Reinder
Facebook