Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kampvuursessie Breda

23 september 2020 @ 19:00 - 21:30


Gratis

Ontwikkel oerwijsheid 

Op een inspirerende, groene locatie in Breda verzamel je samen met gelijkgestemden rondom een kampvuur. Aan de hand van een oer-oud ritueel deel je eigen-wijsheid en laat je je inspireren door elkaar. Tijdens de sessie krijgt iedereen de ruimte om te delen, zonder anderen van repliek te dienen of ongevraagd advies te geven. We gebruiken oefeningen om weer in verbinding te komen met onszelf en met elkaar.

Tijdens een Kampvuursessie rijken we een nieuw thema op een concreet levensgebied aan. De Kampvuursessies zijn gratis, dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn de sessies ons cadeautje aan de samenleving. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek, een luisterend oor en persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelden & locatie

De Kampvuursessie is op basis van vrijwillige donatie. Met de opbrengst kunnen wij weer nieuwe locaties starten, materialen en hout kopen. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel je doneert. De sessie vindt plaats bij Desiré op Landgoed de Verscholen Cost (vroeger Landgoed Yzerheck). Het terrein is bedoeld voor mensen die connectie zoeken met de natuur en op zoek zijn naar een unieke plek voor hun bijeenkomst. De Verscholen Cost is een groen thuis voor mensen die willen groeien, ontspannen en verbinden met zichzelf, anderen en de natuur.

Aanmelden kan via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie die nodig is om goed voorbereid te zijn. De sessie wordt begeleid door Desiré en Marieke Buijsse-van der Heijden, onze trouwe vuurgenoten.

Spelregels

Voor deelname hanteren wij de volgende spelregels:

  • Deelname is op eigen risico, vrijwillig en op basis van een vrijwillige donatie achteraf.
  • Tijdens de deelname dien je als deelnemer je te houden aan de veiligheidsinstructies.
  • Als deelnemer ben je verplicht (waar nodig) aan een veilige omgeving.
  • Heb je vragen over dit event? Mailen kan naar: sara@naturequest.nl

  

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
23 september 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Marieke & Desiré