Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Online Kampvuursessie VOL!

26 maart @ 20:00 - 21:30


In verband met corona zullen de Kampvuursessies tot en met 1 juni online plaatsvinden. Hieronder lees je hoe het werkt.

Eigen-wijsheid

Tijdens een Kampvuursessie verzamel je met gelijkgestemden om een kampvuur om eigen-wijsheid te delen. We doen dit met een zogenaamde ‘praatstok’, die ruimte geeft aan iets verhaal, zonder anderen van repliek te dienen of ongevraagd advies te geven of ontvangen.

Iedere Kampvuursessie staat een andere theme of levensgebied centraal. Ze zijn gratis toegankelijk voor iedereen, omdat we het belangrijk dat iedereen altijd ergens terecht kan voor een goed gesprek of een luisterend oor. Bovendien is het een laagdrempelige manier om kennis te maken met de Nature Quest community.

Online

Door de aangescherpte maatregelen wegens het coronavirus organiseren we tot 1 juni alleen Online Kampvuursessies. Iedere deelnemer krijgt een zoom-link toegestuurd waarmee je toegang krijgt tot de sessie.

We vragen je tijdens de sessie een kaars aan te steken als symbool voor het grote vuur dat we normaal gesproken samen maken. De sessie wordt begeleid door een Nature Quest facilitator.

Aanmelden 

Meedoen aan de Kampvuursessie is gratis. Aanmelden kan via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie over wat, hoe en waar. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Heb je vragen over dit event? Mailen kan naar: sara@naturequest.nl.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Zoom

Organisator

Roos Moll