Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kampvuursessie Amsterdam

17 november 2020 @ 19:00 - 21:30


Vrijwillige donatie

Tijdens een kampvuursessie verzamel je samen met andere leden rondom een kampvuur om eigen-wijsheid te delen, en je te laten inspireren door anderen. We doen dit met een talking stick en interactieve oefeningen waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dien of ongevraagd advies te geven. We rijken iedere kampvuursessie een ander thema op een concreet levensgebied aan. De kampvuursessies zijn op basis van vrijwillige donatie dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn kampvuursessies ons cadeautje aan de samenleving en zijn ze voor iedereen toegankelijk. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek of een luisterend oor.

Locatie

De Kampvuursessie vindt plaats op een groene locatie in Amsterdam. De locatie hiervoor zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Kosten en aanmelden

De Kampvuursessie is op basis van vrijwillige donatie. Met de opbrengst kunnen wij weer nieuwe locaties starten, materialen en hout kopen. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel je doneert. Aanmelden kan via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie die nodig is om goed voorbereid te zijn. Wij kijken uit naar het kampvuur en naar jou!

Spelregels

Voor deelname hanteren wij de volgende spelregels:

  • Deelname is op eigen risico, vrijwillig en op basis van een vrijwillige donatie achteraf.
  • Tijdens de deelname dien je als deelnemer je te houden aan de veiligheidsinstructies.
  • Als deelnemer ben je verplicht (waar nodig) aan een veilige omgeving.

Heb je vragen over dit event? Mailen kan naar: sara@naturequest.nl.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
17 november 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Vrijwillige donatie
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Amsterdam
Nederland

Organisator

Jennecke Stradmeijer