Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kampvuursessie Utrecht

21 november 2019 @ 19:00 - 21:30

Vrijwillige donatie

Op een inspirerende, groene locatie midden in Utrecht verzamel je samen met gelijkgestemden rondom een kampvuur. Aan de hand van een oer-oud ritueel deel je eigen-wijsheid en laat je je inspireren door elkaar. Tijdens de sessie krijgt iedereen de ruimte om te delen, zonder anderen van repliek te dienen of ongevraagd advies te geven. We gebruiken oefeningen om weer in verbinding te komen met onszelf en met elkaar.

Tijdens een Kampvuursessie rijken we een nieuw thema op een concreet levensgebied aan. De Kampvuursessies zijn gratis, dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn de sessies ons cadeautje aan de samenleving. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek, een luisterend oor en persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelden & locatie

De Kampvuursessie is op basis van vrijwillige donatie. Met de opbrengst kunnen wij weer nieuwe locaties starten, materialen en hout kopen. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel je doneert. De sessie vindt plaats in hartje Utrecht bij De Tafelboom (https://www.tafelboom.nl). Aanmelden kan via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie die nodig is om goed voorbereid te zijn.

Deze sessie wordt begeleid door onze host Jeroen en zijn kampvuurteam. Jeroen is een trouwe vuurgenoot en nauw betrokken bij onze programma’s.

Spelregels

Voor deelname hanteren wij de volgende spelregels:

  • Deelname is op eigen risico, vrijwillig en op basis van een vrijwillige donatie achteraf.
  • Tijdens de deelname dien je als deelnemer je te houden aan de veiligheidsinstructies.
  • Als deelnemer ben je verplicht (waar nodig) aan een veilige omgeving.

Heb je vragen over dit event? Mailen kan naar: sara@naturequest.nl

Aanmelden

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Vrijwillige donatie

Organisator

Jeroen & Wietske

Locatie

Rotsoord 32 3523 CL Utrecht
Utrecht, + Google Maps
Bekijk de site van Locatie