Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kampvuursessie Utrecht

28 februari @ 19:00 - 21:30


Vrijwillige donatie
Op een inspirerende, groene locatie midden in Utrecht verzamel je samen met gelijkgestemden rondom een kampvuur. Aan de hand van een oer-oud ritueel deel je eigen-wijsheid en laat je je inspireren door elkaar. Tijdens de sessie krijgt iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dienen of ongevraagd advies te geven. We gebruiken oefeningen om weer in verbinding te komen met onszelf en met elkaar.
 
Tijdens een Kampvuursessie rijken we een nieuw thema op een concreet levensgebied aan. De Kampvuursessies zijn gratis, dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn de sessies ons cadeautje aan de samenleving. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek, een luisterend oor en persoonlijke ontwikkeling.
 
Aanmelden & locatie
De Kampvuursessie is op basis van vrijwillige donatie. Met de opbrengst kunnen wij weer nieuwe locaties starten, materialen en hout kopen. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel je doneert. De sessie vindt plaats in hartje Utrecht bij De Tafelboom (https://www.tafelboom.nl). Aanmelden kan via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie die nodig is om goed voorbereid te zijn.
 
Deze sessie wordt begeleid door onze host Marjolein Beeuwkes en haar kampvuurteam. Marjolein is een trouwe vuurgenoot en nauw betrokken bij onze programma’s. Je bent van harte welkom in Utrecht om alleen of samen met vrienden aan te sluiten bij onze maandelijkse sessies.
 
Heb je vragen over dit event? Mailen kan naar: sara@naturequest.nl.
Bekijk onze abonnementen Aanmelden Aanmelden

Gegevens

Datum:
28 februari
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Vrijwillige donatie
Evenement Categorie:

Organisator

Marjolein Beeuwkes, Sara Eenhoorn

Locatie

Rotsoord 32 3523 CL Utrecht
De Tafelboom
Utrecht, Netherlands
+ Google Maps
Facebook