Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kampvuursessie ‘Wat neem je mee?’

17 september 2021 @ 19:00 - 21:00

gratis

Tijdens een kampvuursessie verzamel je samen met andere leden rondom een kampvuur om eigen-wijsheid te delen en je te laten inspireren door anderen. We doen dit met een talking stick en interactieve oefeningen waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dien of ongevraagd advies te geven.

We reiken iedere kampvuursessie een ander thema op een concreet levensgebied aan. De kampvuursessies zijn op basis van vrijwillige donatie dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn kampvuursessies ons cadeautje aan de samenleving en zijn ze voor iedereen toegankelijk. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek of een luisterend oor.

‘Wat neem je mee?’

Om te vieren dat we nu weer live bij elkaar mogen komen wilden we deze kampvuursessie het thema meegeven: ‘wat neem je mee?’.

Wat neem je mee uit afgelopen zomer de rest van het jaar in? Maar misschien ook wel: wat neem je mee van afgelopen 1,5 jaar waarin de wereld er best wel anders uitzag dan we gewend waren?

We nemen de ruimte om naar elkaars en onze eigen wijsheid te luisteren.

Locatie

Deze Kampvuursessie vindt live plaats in Amsterdam, de precieze locatie gaan we nog bepalen!

Vragen

Heb je vragen over dit event? Mailen kan naar: sara@naturequest.nl.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
17 september 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
gratis
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Amsterdam
Netherlands

Organisatoren

Sara Eenhoorn
Charlotte van Leeuwen
Henrik Looij