Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kampvuursessie Zwolle

20 februari @ 19:00 - 21:30


Vrijwillige donatie

Tijdens een Kampvuursessie verzamel je samen met anderen rondom een kampvuur om eigen-wijsheid te delen, en je te laten inspireren door elkaar. We doen dit met een talking stick waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dienen of ongevraagd advies te geven. We rijken iedere Kampvuursessie een nieuw thema op een concreet levensgebied aan en verschillende oefeningen om jezelf en elkaar beter te leren kennen. De Kampvuursessies zijn gratis, dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn de sessies ons cadeautje aan de samenleving. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek, een luisterend oor en persoonlijke ontwikkeling.

Kosten & locatie
De Kampvuursessie is op basis van vrijwillige donatie. Met de opbrengst kunnen wij weer nieuwe locaties starten, materialen en hout kopen. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel je doneert. De sessie vindt plaats in Stadstuin ‘Het Verre Oosten’ te Zwolle. Praktische informatie ontvang je van ons na aanmelding.

Deze sessie wordt begeleid door onze host Daan van de Konijnenburg en zijn kampvuurteam. Daan is gespecialiseerd in koude training en ademwerk en begeleid in zijn dagelijks leven groepen en individuen. Je bent van harte welkom om alleen of samen met vrienden aan te sluiten bij onze maandelijkse sessies.

Heb je vragen over dit event of wil je een locatie starten bij jou in de buurt? Mail naar sara@naturequest.nl.
Bekijk onze abonnementen Aanmelden Aanmelden

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Vrijwillige donatie
Evenement Categorie├źn:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Daan van de Konijnenburg

Locatie

Stadstuin Het Verre Oosten, Zwolle
Facebook