Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Online Kampvuursessie

14 mei 2020 @ 20:00 - 21:30


Gratis

Evenement Navigatie

In verband met corona zullen de Kampvuursessies tot en met 1 juni online plaatsvinden. Hieronder lees je hoe het werkt. 

Tijdens een Kampvuursessie verzamel je samen met andere leden rondom een kampvuur om eigen-wijsheid te delen, en je te laten inspireren door anderen. We doen dit met een talking stick en interactieve oefeningen waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dien of ongevraagd advies te geven. We rijken iedere Kampvuursessie een ander thema op een concreet levensgebied aan. De kampvuursessies zijn op basis van vrijwillige donatie dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn Kampvuursessies ons cadeautje aan de samenleving en zijn ze voor iedereen toegankelijk. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek of een luisterend oor.

Online

Door de aangescherpte maatregelen wegens het coronavirus organiseren we tot 1 juni alleen Online Kampvuursessies. Iedere deelnemer krijgt een zoom-link toegestuurd waarmee je toegang krijgt tot de sessie.

We vragen je tijdens de sessie een kaars aan te steken als symbool voor het grote vuur dat we normaal gesproken samen maken. De sessie wordt begeleid door een Nature Quest facilitator.

Aanmelden 

Meedoen aan de Kampvuursessie is gratis. Aanmelden kan via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie over wat, hoe en waar. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Heb je vragen over dit event? Mailen kan naar: sara@naturequest.nl.

 

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
14 mei 2020
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Zoom

Organisator

Sara Eenhoorn
E-mail:
sara@naturequest.nl