Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lente Seizoensdag – Stilte in de storm

11 april @ 13:00 - 20:00


€35,00

Stilte in de storm
Er verandert voor de meeste mensen ontzettend veel tegelijk momenteel, in onze eigen levens en in de wereld. Voor velen is het een enorme aanpassing in je ritme, je sociale leven, je toekomstperspectieven en mogelijk in je wereldbeeld. Hoe behoud je daar je rust in? Hoe vind je iedere keer weer de weg terug naar jezelf, naar wat voor jou belangrijk is, waar het leven voor jou over gaat en waar jij aan wilt bijdragen? De natuur kan je ook hierin inspireren om je natuurlijke ritme te leren volgen en ervoor zorgen dat er meer rust en ruimte ontstaat om bij belangrijke vragen stil te kunnen stilstaan. Daarom bieden we je graag deze stilte in de storm ervaring aan.

Wat gaan we doen?
In deze tijden van veel online zijn en binnen zitten, nemen we jullie mee naar buiten. We verzamelen buiten, in een bos of natuurgebied en volgen een workshop van een inspirerende gast. Tevens ga je in de namiddag op mini Solo Quest. Tijdens de solo leer je te oefenen met de kunst van zijn met dat wat is en verleg je op een stoere manier je persoonlijke grenzen. Uiteraard bepaal jezelf waar je aan mee doet en hoe snel je gaat.

Het programma
Hieronder het programma in hoofdlijnen, de details ontvang je bij aanmelding en blijven deels een verrassing.

13:00 uur: Aankomst

13:15 uur: Opening

14:00 uur: Workshop

16:00 uur: Mini-Solo

18:00 uur: Samen eten

20:00 uur: Dagafsluiting (voor wie wilt)

Begeleiding
De Nature Quest begeleiders hebben allen een achtergrond als coach, counselor of therapeut en dragen zorg voor een uitdagend en verdiepend programma wat bijdraagt aan de verdieping van jouw Quest. Zij stellen de juiste vragen, faciliteren de kampvuur-gesprekken en andere oefeningen, en creëren een veilige omgeving. Ook bieden
ze praktische tips over materiaal en locaties om jouw Quest optimaal vorm te geven. Deze ervaring bouwt voort op duizenden mensen die je voorgingen. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen en het bieden van een luisterend oor, zowel voor, tijdens als na de Quest.

Aanmelden & kosten 

Aanmelden voor de Lente Seizoensdag doe je via onderstaande knop. Voor leden van Nature Quest is deze dag gratis. Niet-leden betalen een bijdrage van €35,00.

     

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
13:00 - 20:00
Kosten:
€35,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
www.naturequest.nl

Organisator

Sara Eenhoorn
E-mail:
sara@naturequest.nl