Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lente Seizoensdag

11 april @ 13:00 - 20:00


Gratis – €10

Vanwege corona bereiden we een verrassingsprogramma voor, zodat je virusvrij de lente kunt vieren! 

Lente Seizoensdag (gaat door!) 

Met de natuur als leermeester bieden Seizoensdagen rust en inspiratie door met elkaar buiten te zijn en te doen. In de geest van het seizoen gaan we met concrete thema’s aan de slag, op zoek naar praktische wijsheid. Vanwege het coronavirus bieden we deze dag een aangepaste buitenactiviteit aan. Elementen die ook aan bod komen zijn onder meer een mini-solo in de natuur, een wandeling door de natuur en het zetten en delen van intenties. Je kiest zelf wat het beste bij je past, afhankelijk van de stappen die je wilt zetten. Daarnaast leer je gelijkgestemden kennen met wie je ook tussen de dagen door in contact kunt blijven om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en successen te vieren.

Thema: Opbloeien

Je hebt dromen, je bent wakker, bloeit op. De natuur helpt ook een handje mee want om je heen staat letterlijk van alles in bloei. Dat betekent meestal dat er op allerlei manieren gedachten, gevoelens en fysieke ervaringen zijn die je prikkelen om iets te gaan doen, of juist het tegenovergestelde daarvan: nietsdoen.

Vragen die aan bod zullen komen:

  • Op welke levensgebieden kriebelt het al een tijdje?
  • Wat zijn wensen, verlangens of ideeën waarvan je eigenlijk al wel weet dat ze wijs zijn, maar waar je nog niet volledig aan toegeeft?
  • Wat wil er voorbereid worden?
  • Van welk idee raak jij enthousiast?
  • Als je een masterplan mocht schrijven om jouw droom van idee naar realiteit te brengen, hoe zou dat plan er dan uitzien?

Programma 

14:00 uur Start
14:30 uur NQ programma & Workshop in thema van het seizoen
18:00 uur Afsluiting

Aanmelden & kosten 

Aanmelden voor de Seizoensdag doe je via onderstaande knop. Voor leden van Nature Quest is deze dag gratis. Niet-leden betalen een bijdrage van €10,- voor de organisatie.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
13:00 - 20:00
Kosten:
Gratis – €10
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
www.naturequest.nl

Locatie

Locatie volgt.

Organisatoren

Henrik Looij
Sara Eenhoorn