Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lente Seizoensdag

11 april @ 13:00 - 20:00


Gratis – €45

Lente Seizoensdag 

Met de natuur als leermeester bieden Seizoensdagen rust en inspiratie door met elkaar buiten te zijn en te doen. In de geest van het seizoen gaan we met concrete thema’s aan de slag, op zoek naar praktische wijsheid. We verzamelen rondom het kampvuur en volgen een workshop van een inspirerende gastspreker. Andere vaste elementen zijn een mini-solo in de natuur en uiteenlopende workshops op maat. Je kiest zelf wat het beste bij je past, afhankelijk van de stappen die je wilt zetten. Daarnaast leer je gelijkgestemden kennen met wie je ook tussen de dagen door in contact kunt blijven om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en successen te vieren.

Thema: Opbloeien  

Je hebt dromen, je bent wakker, bloeit op. De natuur helpt ook een handje mee want om je heen staat letterlijk vanalles in bloei. Dat betekent meestal dat er op allerlei manieren gedachten, gevoelens en fysieke ervaringen zijn die je prikkelen om iets te gaan doen, of juist het tegenovergestelde daarvan: nietsdoen.

Vragen die aan bod zullen komen:

  • Op welke levensgebieden kriebelt het al een tijdje?
  • Wat zijn wensen, verlangens of ideeën waarvan je eigenlijk al wel weet dat ze wijs zijn, maar waar je nog niet volledig aan toegeeft?
  • Wat wil er voorbereid worden?
  • Van welk idee raak jij enthousiast?
  • Als je een masterplan mocht schrijven om jouw droom van idee naar realiteit te brengen, hoe zou dat plan er dan uitzien?

Programma 

13:00 uur Inloop (we gaan er vanuit dat je al geluncht hebt)
13:30 uur Dagstart
14:00 uur NQ programma & Workshop in thema van het seizoen
18:30 uur Dagafsluiting met soep rondom het vuur
20:00 uur Einde & vertrek

Aanmelden & kosten 

Aanmelden voor de Seizoensdag doe je via onderstaande knop. Voor leden van Nature Quest is deze dag gratis. Niet-leden betalen een klein bedrag van €45,- (inclusief koffie, thee en avondeten).

Locatie & workshop 

Verdere informatie over de locatie en de workshop volgt begin 2020.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
13:00 - 20:00
Kosten:
Gratis – €45
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
www.naturequest.nl

Organisatoren

Henrik Looij
Sara Eenhoorn