Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lente Seizoensdag – Frisse start

19 maart 2022 @ 13:00 - 20:00

€35,00

Frisse start 
Er verandert voor de meeste mensen ontzettend veel tegelijk momenteel, in onze eigen levens en in de wereld. Voor velen is het een enorme aanpassing in je ritme, je sociale leven, je toekomstperspectieven en mogelijk in je wereldbeeld. Hoe behoud je daar je rust in? Hoe vind je iedere keer weer de weg terug naar jezelf, naar wat voor jou belangrijk is, waar het leven voor jou over gaat en waar jij aan wilt bijdragen? De natuur kan je ook hierin inspireren om je natuurlijke ritme te leren volgen en ervoor zorgen dat er meer rust en ruimte ontstaat om bij belangrijke vragen stil te kunnen stilstaan, zodat je een frisse start kunt maken in een nieuw seizoen.

Wat gaan we doen?
In deze tijden van veel online zijn en binnen zitten, nemen we jullie mee naar buiten. We verzamelen buiten, in een bos of natuurgebied en volgen een workshop van een inspirerende gast. Tevens ga je in de namiddag op mini Solo Quest. Tijdens de solo leer je te oefenen met de kunst van zijn met dat wat is en leer je je openstellen voor je eigen wijsheid en verlangens.

Begeleiding
De Nature Quest begeleiders hebben allen een achtergrond als coach, counselor of therapeut en dragen zorg voor een uitdagend en verdiepend programma wat bijdraagt aan de verdieping van jouw Quest. Zij stellen de juiste vragen, faciliteren de kampvuur-gesprekken en andere oefeningen, en creëren een veilige omgeving. Ook bieden ze praktische tips over materiaal en locaties om jouw Quest optimaal vorm te geven. Deze ervaring bouwt voort op duizenden mensen die je voorgingen. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen en het bieden van een luisterend oor, zowel voor, tijdens als na de Quest.

Aanmelden & kosten 

Aanmelden voor de Lente Seizoensdag doe je via onderstaande knop. We adviseren je om jezelf met iemand anders aan te melden, zodat je tijdens en na de dag nog kunt reflecteren en kunt delen. Voor leden van Nature Quest is deze dag gratis. Niet-leden betalen een bijdrage van €35,00.

     

Aanmelden

Gegevens

Datum:
19 maart 2022
Tijd:
13:00 - 20:00
Kosten:
€35,00
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
www.naturequest.nl

Organisator

Sara Eenhoorn
E-mail
sara@naturequest.nl