Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nature Fest 2019

29 juni @ 16:00 - 30 juni @ 15:00


Gratis – €15

Het enige echte Nature Quest festival!

Ode aan de natuur

In de geest van oude natuurvolken komen we één keer per jaar in Burning Man-stijl bij elkaar op een plek in de natuur, ergens in Nederland. Je neemt alles mee wat je nodig hebt en je laat niets achter. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

Programma

Nature Fest heeft geen vast programma, dat bepaal je namelijk zelf. Het enige dat Nature Quest organiseert is een creatieve ‘ledenvergadering’ waarin we met elkaar nadenken over de koers van de vereniging. Verder is het vrij en kun je zelf bijvoorbeeld workshops aanbieden. Is er iets dat je anderen wilt leren? Nature Fest biedt daar alle ruimte voor.

Nature Fest plus Seizoensdag (combi-mogelijkheid)

Voor eenieder die zowel aan de Zomer Seizoensdag wilt meedoen als aan het Nature Fest, bieden we een combinatie ticket aan. Voor de mensen die graag al vrijdagavond rondom het kampvuur willen inchecken samen met ons, kunnen vrijdagavond om 17:00 uur aankomen.

Andere elementen 

Kampvuren, peer-to-peer workshops, muziek en dans (je weet wel), spontane ontmoetingen, spellen, bring your own (iedereen neemt zelf eten en te drinken mee om te delen), kamperen, etcetera, etcetera…

 

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden Aanmelden

Gegevens

Begin:
29 juni @ 16:00
Einde:
30 juni @ 15:00
Kosten:
Gratis – €15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Kuinderbos, Bant, Flevoland.
Nederland

Organisatoren

Henrik Looij
Sara Eenhoorn
Roos Moll
Rijk Smitskamp
Facebook