Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nature Fest 2020

27 juni @ 10:00 - 28 juni @ 16:00


Gratis – €15

Het enige echte Nature Quest festival!

Ode aan de natuur

In de geest van oude natuurvolken komen we één keer per jaar in Burning Man-stijl bij elkaar op een plek in de natuur, ergens in Nederland. Je neemt alles mee wat je nodig hebt en je laat niets achter. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

Programma

Nature Fest heeft geen vast programma, dat bepaal je namelijk zelf. Het enige dat Nature Quest organiseert is een creatieve ‘ledenvergadering’ waarin we met elkaar nadenken over de koers van de vereniging. Verder is het vrij en kun je zelf bijvoorbeeld workshops aanbieden. Is er iets dat je anderen wilt leren? Nature Fest biedt daar alle ruimte voor.

Elementen 

Kampvuren, peer-to-peer workshops, spellen (je weet wel), spontane ontmoetingen, wandelingen, workshops, bring your own (iedereen neemt zelf eten en te drinken mee om te delen), kamperen, zwemmen, yoga, etcetera, etcetera…

Nature Fest plus Seizoensdag (combi-mogelijkheid)

Voor eenieder die zowel aan de Zomer Seizoensdag op 27 juni mee wilt doen als aan het Nature Fest, bieden we een combinatie ticket aan. Voor de mensen die graag al vrijdagavond rondom het kampvuur willen inchecken samen met ons, kunnen vrijdagavond om 17:00 uur aankomen.

Aanmelden & kosten

Aanmelden voor het Nature Fest doe je via onderstaande knop. Kosten voor het Nature Fest bedragen €15,-. Kom je liever één dag? Dat kan. Je betaalt dan alleen de toegangskosten voor het terrein. Wil je het Nature Fest en de Seizoensdag combineren? Geef dit dan aan in het inschrijfformulier.

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Begin:
27 juni @ 10:00
Einde:
28 juni @ 16:00
Kosten:
Gratis – €15
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Organisatoren

Henrik Looij
Sara Eenhoorn
Roos Moll
Rijk Smitskamp