Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nazomer Seizoensdag & Kampvuursessie XXL

12 september @ 13:00 - 18:00


Gratis – €30

Nazomer Seizoensdag & Kampvuursessie XXL 

Met de natuur als leermeester bieden seizoensdagen rust en inspiratie aan door met elkaar buiten te zijn en te doen. In de geest van het seizoen gaan we met concrete thema’s aan de slag, op zoek naar praktische wijsheid. We verzamelen buiten  voor een inleiding door een inspirerende spreker. Andere vaste elementen zijn 1 à 2 uur solo in de natuur en uiteenlopende workshops op maat. Je kiest zelf wat het beste bij je past, afhankelijk van de stappen die je wilt zetten. Daarnaast leer je gelijkgestemden kennen met wie je ook tussen de dagen door in contact kunt blijven om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en successen te vieren.

Thema: Bestendigen

Na een periode van groeien (voorjaar) en uitrusten (zomer), breekt er natuurlijkerwijs een periode aan van onderhouden.

De systemen die in het voorjaar en in de zomer er mede voor hebben gezorgd dat dingen tot bloei zijn gekomen, behoeven -hoogstwaarschijnlijk- nu onderhoud. Denk aan je relatie, je vrienden, het onderhoud van je auto, maar ook de boekhouding en je eigen gezondheid.

Tijdens deze dag staan we dan ook stil bij de volgende vragen:

  • Op welke levensgebieden ben je afgelopen tijd gegroeid?
  • Op welke levensgebieden wordt het stillaan tijd om onderhoud te doen?
  • Wat is daarvoor nodig?

Tijdens deze dag staan we stil bij de thema’s van het (nieuwe) seizoen, gaan we op mini-solo quest en laten we ons inspireren door een verrassende workshop. Natuurlijk buiten.

Aanmelden en kosten 

Alle Seizoensdagen zijn onderdeel van het Basislidmaatschap van Nature Quest. Deelname voor leden is dus gratis. Ben je lid van Nature Quest maar sta je nog niet ingeschreven voor deze activiteit? Zowel leden- als niet-leden kunnen zich aanmelden via onderstaande knop. Niet-leden betalen een klein bedrag van €30,-.

Kosten & locatie 

Als niet-lid betaal je €30,- voor de Nazomer Seizoensdag. Voor leden is deelname gratis. De Nazomer Seizoensdag en de Kampvuursessie XXL vinden plaats in Utrecht. Het middagprogramma zal plaatsvinden bij Botenverhuur de Rijnstroom (Weg naar Rhijnauwen 2 – 3584 AD Utrecht) en de Kampvuursessie zal plaatsvinden bij De Tafelboom (Rotsoord 32, 3523 CL Utrecht). Dit is 15 minuten fietsen van elkaar. Het is aan te raden om met de OV-fiets te komen of met de auto.

Meedoen aan de Kampvuursessie XXL 

Aan het einde van de Nazomer Seizoensdag organiseren we aansluitend een Kampvuursessie XXL: een groot vuur voor vrienden, familie, collega’s en iedereen die graag het nieuwe seizoen wilt starten met een mooi kampvuur.

Wil je graag meedoen aan de Kampvuursessie, geef dit dan even aan op het aanmeldformulier.

Wil je meer weten over het Nature Quest lidmaatschap, kijk dan eens op de ‘Word lid’ pagina.

  

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
Gratis – €30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Botenverhuur de Rijnstroom, Weg naar Rhijnauwen 2 – 3584 AD Utrecht (middag) en De Tafelboom, Rotsoord 32 Utrecht (avond vanaf 18:00 uur)

Organisatoren

Henrik Looij
Sara Eenhoorn