Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Quest Yourself – 21 dagen challenge

7 september @ 17:00 - 18:00


€25,00

Leven vanuit rust en ontspanning 

Corona heeft veel mensen tegen wil en dank een spiegel voorgehouden wat hun vaste patronen zijn. Terwijl het nieuwe normaal langzaam weer zijn intrede doet, vraag je je misschien nog meer dan ooit af met welke patronen je verder wilt en met welke niet.  Om die reden starten we na de zomervakantie op maandag 7 september met een Quest Yourself – 21 dagen challenge. Het doel van deze Quest is om een natuurlijk patroon te ontwikkelen op een levensgebied naar keuze, zodat je oude, ongewenste patronen leert doorbreken.

Hoe het werkt 

Met de natuur als leermeester gaan we met elkaar ontdekken wat er voor nodig is om patronen te doorbreken. Wat je doorbreekt, bepaal je natuurlijk zelf. Wij geloven daarbij in kleine stapjes, experimenteren, oefenen. Om op deze manier duurzame verandering te creëren, zodat je die na de 21 dagen zelfstandig en gemakkelijk kunt voortzetten. Het programma is als volgt:

Programma

  • Op 7 september doen we een gezamenlijke online check-in (17:00 uur) met alle deelnemers van een uur. Hierin lichten we toe hoe dit programma werkt, bepaal je wat je challenge wordt en maak je deze visueel. We maken kennis met elkaar en openen we -voor wie wilt- een ondersteunende WhatsApp groep. Wil je niet in de WhatsApp groep? Dan houden we bijvoorbeeld contact met je per mail.
  • Vanaf 8 september werk je elke dag aan je 21 dagen challenge. Je bepaalt zelf hoeveel tijd per dag je aan je challenge werkt en in welke vorm. Heb je het moeilijk of loop je vast? Dan kun je gebruik maken van het buddysysteem.
  • Tijdens de 21 dagen experimenteer je wat voor jou werkt en wat niet. Je kunt hierbij je eigen pad volgen maar je ook onderweg laten inspireren door anderen. Het doel is om kleine stapjes te nemen, te oefenen en op die manier duurzame verandering te creëren naar een natuurlijkere levensstijl die je na de 21 dagen zelfstandig en gemakkelijk kunt voortzetten.
  • Een paar keer per week ontvang je een motiverend berichtje en een kleine verrassing om je challenge vol te houden. Ook kun je gebruik maken van de mogelijkheid om iedere maandag van 17:00-17:30 uur kort online met elkaar in te checken. Om dagelijks met andere deelnemers uit de groep verbonden te blijven vragen we je elke dag een kort berichtje te sturen waarin je laat weten of het gelukt is te werken aan je challenge of niet. Geen hele lange tekstberichten dus, maar een simpel teken, een woord of een foto is voldoende.
  • Vlak voor het einde van de challenge krijg je van ons een oefening opgestuurd die je helpt reflecteren op het proces en je helpt een strategie te bedenken over hoe je dit zelfstandig verder kunt vasthouden.
  • Aan het einde van de challenge op 28 september vieren we onze successen en delen we onze ervaring middels een online check-out.

Kosten & Aanmelden

Als lid van Nature Quest is deze activiteit gratis. Niet-leden betalen een eenmalige bijdrage van €25,-. Je bent definitief aangemeld als je je hebt ingeschreven via onderstaande knop vóór maandag 7 september 17:00 uur en je het bedrag van €25,- hebt overgemaakt. Zodra je aanmelding binnen is ontvang je van ons een persoonlijke bevestiging en hand-out om je praktisch voor te bereiden en klaar te stomen.

Samen met je vrienden 

Nodig vrienden en familie uit om mee te doen aan de challenge en samen na de zomervakantie stappen te maken. Je kunt anderen uitnodigen via onze aparte Facebookpagina.

Voor vragen over deze challenge mail je naar info@naturequest.nl.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
7 september
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
€25,00

Organisator

Henrik Looij