Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Herfst Seizoensdag met zweethutceremonie

2 november 2019 @ 13:00 - 20:00


Gratis – €45

“How to discover magic in life and reach higher levels of consciousness”

Oogsten & Vieren 

Met de natuur als leermeester bieden Seizoensdagen rust en inspiratie aan door met elkaar buiten te zijn en te doen. In de geest van het seizoen gaan we met concrete thema’s aan de slag op zoek naar praktische wijsheid. Iedere Seizoensdag nodigen we een inspirerende workshopgever uit. We verzamelen dit keer in het Kuinderbos, locatie Bant en ontvangen Life Script Doctor Dmitriy uit Oekraïne (https://www.lifescriptdoctor.com) die een workshop “How to discover magic in life and reach higher levels of consciousness” komt geven.” Aan het einde van de workshop zullen we de opgedane wijsheid en inzichten delen en vieren tijdens een oer-oud zweethutritueel. 

Dmitriy:  “There are many ways to find your own unique place in life and awake your consciousness. Almost everyone is born with the potential to discover their intuitive abilities and purpose. It may seem that some are more gifted than others, however, it all really depends on the choices you make on the road of life and how thirsty you are for knowledge.”

Programma

Na een korte kennismaking en het samen voorbereiden van de zweethut dompelen we onszelf onder in de wereld van hoger bewustzijn. Dmitriy zal ons in anderhalf uur tijd meenemen in de wereld van hoger bewustzijn. Op een inspirerende wijze vertelt hij hoe je op een hoger bewustzijnsniveau kunt komen door stil te staan bij onder meer hoe het menselijke brein werkt en in te gaan op vragen als: Wat is een mens op kosmische schaal? Welke invloed heeft de activiteit van het menselijk brein op dat wat je creëert en hoe kun je een stabiele energiebalans genereren door gebruik te maken van het hier en nu? 

Onderwerpen die Dmitriy zal behandelen:

 • Wat is een mens op kosmische schaal 
 • Hoe de menselijke hersenactiviteit hetgeen schept wat je ervaart in het leven 
 • Hoe menselijke aura is gemaakt en wat het in balans houdt
 • De cirkel van het menselijk leven en de “School of Life” 
 • Waarom het punt van “hier en nu” de sleutel is tot een stabiele energiestroom
 • Niveaus van hoger bewustzijn en hoe ze met elkaar omgaan 
 • Waarom activatie van de pijnappelklier essentieel is voor het bereiken van hogere niveaus van bewustzijn 
 • Q & A en nog veel meer… 

(De workshop van Dmitriy zal in het engels worden gegeven) 

Zweethutritueel 

Waar we in het begin van de middag stil staan bij het thema hoger bewustzijn en onze intenties zetten, gaan we aan het einde van de middag onder begeleiding van Rijk Smitskamp de zweethut in en staan de thema’s loslaten, oogsten, vieren en dankbaarheid centraal. 

De zweethut is een oeroude sjamanistische ceremonie dat door de Native Americans gebruikt wordt als voorbereiding op belangrijke evenementen en andere ceremonies. De ceremonie stelt je in staat om weer terug bij je oorsprong te komen en jezelf op alle niveaus te reiniging en te genezen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Vroeger gebruikten de Native Americans het ook als ritueel op weg naar volwassenwording. Tegenwoordig wordt het ritueel ook wel omschreven als dankbaarheidsritueel. 

Vragen die in de middag centraal zullen staan zijn onder meer:

 • Wat heb jij los te laten om volledig jezelf te zijn en een volgende stap te zetten? 
 • Van welke oogst mag jij op dit moment volop gaan genieten? 
 • Voor wie of wat ben jij op dit moment dankbaar? 

Zo dalen we in een dag tijd af van hoofd naar hart en zullen we tussendoor onze handen gebruiken voor het klaarmaken van het vuur en de zweethut. We sluiten af met een vegetarische soep van het kampvuur en voor wie wilt een duik in het meer. Seizoensdagen brengen je op een laagdrempelige manier -altijd buiten- in contact met gelijkgestemden waarmee je ook tussen de Seizoensdagen door in contact kunt blijven om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en successen te vieren. 

Aanmelden & kosten 

Wil je graag deelnemen aan deze workshop? Schrijf je dan in via onderstaand knop en laat je gegevens achter in het inschrijfformulier. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van deelname en uiterlijk een week van te voren sturen we je alle praktische informatie toe die nodig is om jezelf voor te bereiden op de dag. 

Voor leden is deze activiteit onderdeel van het Basislidmaatschap en dus gratis. Niet-leden betalen een klein bedrag á €45,-. Wil je meer weten over het Basislidmaatschap? Kijk dan eens op de Word lid pagina.

Meenemen

 • Warme en waterdichte buitenkleding 
 • Schone kleding voor na de zweethut 
 • Waterdichte (wandel)schoenen en slippers / sandalen 
 • Handdoek die vies mag worden 
 • Zwemkleding voor in de zweethut 
 • Een lekkere en gezonde snack om te delen met anderen 
 • Soepkom, lepel en fles met water 
 • Schrijfboekje + pen 
 • Tekenpen  

Locatie & Vervoer  

We verzamelen op Natuurkampeerterrein De Veenkuil, Hopweg 21, 8314 PX te Bant. Hoewel er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig is, nodigen we je uit om zoveel mogelijk te carpoolen met elkaar. Dat is niet alleen gezelliger maar ook beter voor het milieu :-). 

Delen

Wil je anderen inspireren om  mee te gaan of wil je vrienden meenemen? Via onze speciale Facebook eventpagina kun je de activiteit delen of doorsturen. 

  

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
2 november 2019
Tijd:
13:00 - 20:00
Kosten:
Gratis – €45
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Flevoland.
Nederland

Organisatoren

Rijk Smitskamp
Sara Eenhoorn