Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Senior Quest

23 september 2019 @ 08:00 - 28 september 2019 @ 19:00


€2250

Eindelijk mag je met pensioen, misschien moet je met pensioen. Hoe dan ook, je de start met een nieuwe fase in je leven. Zo’n start brengt ook onzekerheid met zich mee. Het is heel normaal dat dit veel vragen oproept, of je het nu leuk vindt of juist niet. De belangrijkste vraag is voor veel mensen misschien wel hoe je daar een zinvolle invulling aan kunt gaan geven.

De Senior Quest is een ervaringsgericht programma waarin je aan de slag gaat met deze en andere vragen. En in plaats van dat iemand je dat uitlegt, ga je dat ervarenderwijs ontdekken, met deskundige begeleiding. We bieden je een avontuurlijk programma op zee en aan wal , zodat je eens goed afstand kunt nemen van alle vaste patronen. In de ruimte die daar ontstaat kun je gaan onderzoeken wat je echt wilt, wat je meeneemt en wat je achterlaat. Vervolgens door deze inzichten ook echt te gaan toepassen in het dagelijks leven, met steun van anderen. Hieronder meer details.

Wat bieden we? 

Verandering als proces

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat wij verandering zien als proces. Er is een tijd om te bezinnen en er is een tijd om te doen. Dit laatste is in onze ervaring net zo belangrijk als bewustwording. Beide elementen zijn onderdeel van ons coachingsprogramma, waarin we stap voor stap ontdekken door te doen. Dit werkt vaak zelfs beter dan alles radicaal willen omgooien. Voor alles een tijd dus, en een persoon. Dit is geen one-size-fits-all programma, maar maatwerk met een groep van gelijkgestemden en ervaringsdeskundigen, afgestemd op jouw persoonlijke vragen en behoeftes.

Alle informatie over de Senior Quest vind je op deze aparte pagina.  

 

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Begin:
23 september 2019 @ 08:00
Einde:
28 september 2019 @ 19:00
Kosten:
€2250
Website:
https://www.naturequest.nl/senior-quest/

Organisatoren

Henrik Looij
Leon van Minderhout