Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stilte wandeling

12 december 2020 @ 13:00 - 16:00

€15,00

‘Wow, voor mij was dit een zeer waardevolle wandeling!! Het heeft mij weer een stapje in de goede richting gegeven.’ – ex-deelnemer. 

Stilte wandeling (nog 2 plekjes vrij)

In tijden waarin veel gebeurt en verandert en we continue ‘aan’ staan door de moderne technologie kun je soms behoorlijke onrust ervaren. Te midden van al deze drukte vormt de natuur een baken van rust. Want juist in de natuur is het makkelijker om je los te koppelen van het drukke leven. Het is fijn om even stil te staan, je te verbinden met de natuur om je heen en met je eigen natuur.

Even opladen, bijtanken, tot rust komen, niks aan je hoofd, 3 uur de tijd voor jezelf in het bos. Leer tijdens deze workshop weer verbinding te maken met jouw innerlijke rust en zet al je zintuigen open in plaats van met een groot deel van je aandacht bij het denken te zitten. Oefenen hiermee helpt je om in de toekomst in je rust en kracht te blijven staan. We gaan de rust ervaren door stilte- en zintuigenwandelingen en je krijgt diverse uitnodigingen aangereikt, gebaseerd op elementen uit Shinrin yoku, Japans bosbaden. De inzichten kun je direct erna toepassen, thuis of op je werk.

Deze wandelworkshops worden ieder seizoen gegeven en er zullen naast vaste elementen ook steeds wisselende elementen terug komen die passen bij het seizoen van dat moment.

Organisator

Marieke Buijsse-van der Heijden is natuurcoach en begeleidt mensen individueel en groepen in de natuur. Haar missie is een liefdevollere positievere wereld creëren door haar ware natuur te leven en door mensen in de natuur weer met hun ware natuur te verbinden. Ze begeleidt je in het bewust aanwezig zijn in je lijf en in het bos, met al je zintuigen. Door je met jezelf en met de natuur te verbinden kom je weer dichter bij je ware natuur, wie je van nature bent; ontspannen, rustig, zelfverzekerd en daardoor gelukkig. Je bent minder afgeleid, minder in je hoofd en meer met je zintuigen bewust in het NU aanwezig, de enige plek waar het leven zich echt voltrekt. Hierdoor maak je makkelijker keuzes waardoor je het leven leeft dat jou voldoening geeft. 

Praktische informatie

Trek in de herfst/winter extra warme kleding aan want we lopen vertraagd en staan ook met momenten stil. De workshop zal doorgaan bij minimaal 2 deelnemers. Het maximum voor deze workshop is 10. Na aanmelding ontvang je van ons een praktische informatielijst met een paklijstje ter voorbereiding op het event.

Voor directe vragen over de wandeling kun je mailen naar Marieke: info@natuurcoachingbreda.nl. Voor vragen over aanmelding of over Nature Quest kun je mailen naar: info@naturequest.nl.

Aanmelden & Kosten

Aanmelden doe je via onderstaande button. Kosten voor niet-leden zijn €15,00. Leden kunnen gratis deelnemen. Inclusief thee.

Tot buiten!

Marieke Buijsse- van der Heijden

 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
12 december 2020
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€15,00

Locatie

Marellenweg 8 in Breda, Mastbos

Organisator

Marieke Buijse- van der Heijden