Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kampvuursessie Utrecht

10 december 2020 @ 19:00 - 21:30


Gratis

Tijdens een Kampvuursessie verzamel je samen met andere leden rondom een kampvuur om eigen-wijsheid te delen, en je te laten inspireren door anderen. We doen dit met een talking stick en interactieve oefeningen waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dien of ongevraagd advies te geven. We rijken iedere Kampvuursessie een ander thema op een concreet levensgebied aan. De kampvuursessies zijn op basis van vrijwillige donatie dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn Kampvuursessies ons cadeautje aan de samenleving. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek of een luisterend oor.

Locatie 

Deze Kampvuursessie vindt plaats op een groene locatie in Utrecht, om precies te zijn bij De Tafelboom. Omdat deze locatie wat meer basic is, vragen we je het volgende mee te nemen:

  • Warme trui en warme schoenen bij koud weer
  • Iets om op te zitten, kussentje/vuilniszak
  • Iets lekkers om te delen
  • Kopje voor thee en/of fles water

Aanmelden 

Meedoen aan de Kampvuursessie is op basis van vrijwillige donatie. Aanmelden kan via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie over wat, hoe en waar. Heb je vragen over dit event? Mailen kan naar: info@naturequest.nl.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
10 december 2020
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Zorgboerderij De Locatie, Vlijmen.
De Gemeint 3, 5251 VB Vlijmen

Organisator

Annemieke Oost