Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Digiminderen

25 februari @ 19:00 - 22:00


Gratis – €55

Digiminderen workshop met Johan van Houten 

(on)bewust online 

Vandaag de dag kun je niet meer zonder je smartphone en laptop. Wat doet dit met jou als je altijd maar online bent? Geeft het je energie of juist niet? Heb je nog tijd voor de dingen die JIJ echt belangrijk vind of sta jij altijd maar AAN voor je omgeving en werk? Door je online leven onder  de loep te nemen, kun je weer bewuste keuzes maken en een gezondere relatie krijgen met je smartphone, email en laptop. Daarnaast werk je gelijk aan een betere relatie met jezelf en je omgeving, waardoor je vrolijker, energieker en met meer plezier in je werk en leven staat.

In de workshop (on)bewust online, gaan we ontspannen. We gaan kijken naar ons online gedrag. Kijken we hoe dit ons leven beïnvloed en hoe jij zelf de juiste balans kunt vinden en/of behouden. Dit alles onder leiding van offline expert Johan van Houten.

Wat leer je?

Als jij weg gaat weet jij waar je staat in je omgang met je social media, mobiele telefoon en internet. Je hebt nieuwe doelen gesteld om je balans te vinden en of te behouden en je hebt de eerste stap gezet naar deze toekomst.

Over Johan van Houten

Johan van Houten is dé expert op het gebied van offline leven. Tijdens 2015 en 2016 leefde hij 366 dagen offline. Al deze ervaringen heeft hij omgezet tot een cursus hoe jíj de balans kan vinden tussen het leven online en offline. Johan is werkzaam als coach, trainer en vooral bewustmaker. Zijn levensdoel is om in 2025 heel Nederland bewust te maken van hun gedrag binnen en buiten het internet.

Ook heeft hij het boek ‘366 dagen digiminderen’ geschreven, waarin hij zijn ervaringen deelt met de lezer en handige tips geeft hoe je zelf je on- en offline leven kunt bepalen en deed hij een interview voor Nature Quest. Lees hier het interview.

Kosten en aanmelden 

Leden gratis. Niet-leden €55. Je kunt je hier aanmelden.

Meenemen 

Pen & papier.

Bekijk onze abonnementen Aanmelden Aanmelden

Gegevens

Datum:
25 februari
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Gratis – €55
Evenement Categorie:

Organisator

Johan van Houten

Locatie

Amersfoortsestraat 123, 3769 AJ, Soesterberg
Nederland + Google Maps
Website:
https://digiminderen.nl
Facebook