Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yoga in het park ‘winter edition’

15 december 2019 @ 11:00 - 12:30

€8,50

Yoga ochtendsessie met Anne ‘winter edition’ 

Ook in de wintermaanden is het heerlijk én gezond om yoga in de (frisse!) buitenlucht te doen. Ik zal speciale asana’s (oefeningen) uitkiezen die je opwarmen, waardoor je het niet koud hebt en je lichaam er klaar voor is om sterker én flexibeler te worden.

Mijn lessen zijn kleinschalig (max 10 personen) en een combinatie van vinyasa (yang) en rustige houdingen (yin). We sluiten samen af met een kopje (vegan) warme chocolademelk. Er is dan ook ruimte om vragen te stellen over bepaalde yogahoudingen om voor jou de beste variant te vinden.

Belangrijk: In de wintermaanden (nov t/m maart) hoor je 2 dagen vooraf of het definitief doorgaat. Voorwaarden zijn dat het droog is en dat het niet kouder is dan 8 graden.

Over Anne

Yoga en de natuur, dat is voor mij de mooiste combinatie: tegelijkertijd in de natuur én in je lichaam zijn. Via Nature Quest geef ik eens per maand een yogales in het Amstelpark, voor mij een van de mooiste natuurgeheimen van de stad.

Ik ben in India opgeleid tot docent binnen Raja Dhiraja Yoga. Een yogavorm waarbij het niet alleen gaat om je lichaam flexibel en sterk te maken, maar om je gehele gemoedstoestand in balans te brengen en te houden – zowel fysiek als mentaal.

Kosten

Leden gratis, niet-leden €8,50 (inclusief warme chocolademelk achteraf)

Meenemen

Yogakleding, yogamat, waterfles, warme trui, evt. muts en dekentje om onder te liggen.

Locatie & Aanmelden 

De sessie vindt plaats in het Amstelpark. Klik voor het exacte verzamelpunt hier. Aanmelden kun je doen door op onderstaande button te klikken.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
15 december 2019
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
€8,50
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Amstelpark, Amsterdam
Nederland

Organisator

Anne van Oudheusden