Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yoga op het strand

5 juni 2021 @ 09:30 - 10:30


Gratis

Iedere zaterdag 9:30 uur 

Het geluid van de aanspoelende golven op de kust, de geur van de zilte zee en de wind die zachtjes blaast. Struinen door de duinen, de vogeltjes fluiten en je blote voeten strelen het zand. Een gevoel van vrijheid en in het moment zijn. Dat is hoe wij Yoga in de Natuur en op het strand ervaren.  

Of je nu net bent begonnen met yoga of al enige ervaring hebt, deze yogales is voor iedereen. Niks moet, alles mag. Fijne bewegingen, een combinatie van inspanning en ontspanning. Begin je weekend of dag goed en pak een momentje voor jezelf in de Natuur.

Over Kim 

Yoga is voor mij een fijne manier om ontspanning en inspanning te combineren. Bewegen met behulp van kracht en conditie en tegelijkertijd bezig zijn met stretch en flexibiliteit. Daarnaast is de Natuur voor mij een belangrijk deel van mijn leven. Het liefst ben ik de hele dag buiten, in het water of op het strand, zolang ik de wind maar door mijn haren voel gaan. Dit in combinatie met yoga geeft mij een gevoel van vrijheid en vitaliteit. 

Wat moet je meenemen? 

  • Fijne kleding waar jij goed in kan bewegen 

  • Eigen yogamat (heb je deze niet, laat het van tevoren even weten) 

  • Handdoek of dekentje (optioneel voor bij de eindontspanning) 

  • Flesje water 

  • Warm vest of trui voor erna 

Kosten 

Leden van Nature Quest krijgen korting op de yoga les en betalen €9,50. Niet-leden betalen € 12,50 per les. Inclusief koffie/thee. Meer over het lidmaatschap vindt je hier

Aanmelden 

Aanmelden kan via de knop hieronder. Kom je iedere zaterdag meld je per les waaraan je mee wilt doen even apart aan. Je ontvangt dan een e-mail bevestiging en vlak van te voren sturen we je nog een praktische informatie mail toe ter voorbereiding. 

Heb je vragen over de les? Stuur dan gerust een mailtje naar huizengakim@gmail.com. 

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
5 juni 2021
Tijd:
09:30 - 10:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Strandtent de Culpepper
Zwarte Pad 60, 2586 JL
Den Haag,

Organisator

Kim Huizenga