Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomer Seizoensdag

27 juni @ 10:00 - 16:00


Gratis – €45

Zomer Seizoensdag 

Met de natuur als leermeester bieden seizoensdagen rust en inspiratie aan door met elkaar buiten te zijn en te doen. In de geest van het seizoen gaan we met concrete thema’s aan de slag, op zoek naar praktische wijsheid. We verzamelen buiten  voor een inleiding door een inspirerende spreker. Andere vaste elementen zijn 1 à 2 uur solo in de natuur en uiteenlopende workshops op maat. Je kiest zelf wat het beste bij je past, afhankelijk van de stappen die je wilt zetten. Daarnaast leer je gelijkgestemden kennen met wie je ook tussen de dagen door in contact kunt blijven om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en successen te vieren.

Thema: Manifesteren

Experimenten leveren over het algemeen informatie over de vraag of en hoe iets werkt. In die zin kun je eigenlijk alles als een experiment beschouwen. Na het fijn slijpen van je ideeën is het wellicht tijd om door te gaan pakken en met meer focus en daadkracht de paar dingen te gaan doen waarvan je (bijna) zeker weet dat ze werken.

Vragen die aan bod komen:

  • Op welke levensgebieden weet je eigenlijk al wel wat je wilt en hoe het werkt en is het tijd om door te pakken?
  • Welke experimenten in je leven zijn klaar om te groeien en mogen nog meer aandacht krijgen?
  • Wat is er voor nodig om door te pakken?
  • Hoe kun jij je maximaal focussen?
  • Wat is je belangrijkste (dieperliggende reden) motivatie om door te gaan en door te zetten?
  • Wat heb jij nodig om door te groeien en door te zetten?

Aanmelden en kosten 

Alle Seizoensdagen zijn onderdeel van het Basislidmaatschap van Nature Quest. Deelname voor leden is dus gratis. Ben je lid van Nature Quest maar sta je nog niet ingeschreven voor deze activiteit? Zowel leden- als niet-leden kunnen zich aanmelden via onderstaande knop. Niet-leden betalen een klein bedrag van €45,-.

Zomer Seizoensdag & Nature Fest combi-ticket 

Wil je zowel de Zomer Seizoensdag (27 juni overdag) als het Nature Fest (27 & 28 juni) combineren? Je betaalt dan als niet-lid €45,- voor de Zomer Seizoensdag en €15,- voor het Nature Fest. Geef dit even aan in het inschrijfformulier.

Aankomen op de 26e 

Wil je graag een extra lang weekend maken en de vrijdagavond al kamp opbouwen? Je bent van vrijdagavond 17:00 uur van harte welkom om alvast kamp op te bouwen.

Wil je meer weten over het Nature Quest lidmaatschap, kijk dan eens op de ‘Word lid’ pagina.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
Gratis – €45
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Roos Moll
Henrik Looij
Sara Eenhoorn