Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomer Seizoensdag

29 juni @ 10:00 - 17:00


Gratis – €45

Zomer Seizoensdag 

Met de natuur als leermeester bieden seizoensdagen rust en inspiratie aan door met elkaar buiten te zijn en te doen. In de geest van het seizoen gaan we met concrete thema’s aan de slag, op zoek naar praktische wijsheid. We verzamelen buiten  voor een inleiding door een inspirerende spreker. Andere vaste elementen zijn 1 à 2 uur solo in de natuur en uiteenlopende workshops op maat. Je kiest zelf wat het beste bij je past, afhankelijk van de stappen die je wilt zetten. Daarnaast leer je gelijkgestemden kennen met wie je ook tussen de dagen door in contact kunt blijven om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en successen te vieren.

Thema’s

Manifesteren, van dromen naar doen

  • De kunst van kiezen en doen (ipv twijfelen en verlammen)
  • BV ik en durf te vragen: hoe betrek je anderen bij jouw droom?
  • Vrij zijn (en blijven), 365 dagen vakantie.

Kosten

Alle Seizoensdagen zijn onderdeel van het Basislidmaatschap van Nature Quest. Deelname voor leden is dus gratis. Ben je lid van Nature Quest maar sta je nog niet ingeschreven voor deze activiteit? Aanmelden kan hier. Niet-leden betalen een klein bedrag van €45 en kunnen zich hier aanmelden.

Seizoensdag & Nature Fest

Wil je zowel de Seizoensdag als het Nature Fest (29 & 30 juni) combineren en blijven overnachten? Je betaalt dan als niet-lid €45,- voor de Seizoensdag en €15,- voor het Nature Fest. Geef dit even aan in het inschrijfformulier.

Aankomen op de 28e
Wil je graag een extra lang weekend maken? Je bent van harte welkom om ook alvast de avond vooraf vanaf 17:00 uur, kamp te komen bouwen.

Wil je meer weten over het Basislidmaatschap, kijk dan eens op de Word lid pagina op onze site.

Stuur bij vragen gerust een mailtje naar: sara@naturequest.nl.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden Aanmelden

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis – €45
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Bant

Organisatoren

Roos Moll
Henrik Looij
Sara Eenhoorn
Facebook