Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomer Seizoensdag

19 juni 2022 @ 13:00 - 20:00


Gratis – €35

Zomer Seizoensdag 

Met de natuur als leermeester bieden seizoensdagen rust en inspiratie aan door met elkaar buiten te zijn en te doen. In de geest van het seizoen gaan we met concrete thema’s aan de slag, op zoek naar praktische wijsheid. We verzamelen buiten  voor een inleiding door een inspirerende spreker. Andere vaste elementen zijn 1 à 2 uur solo in de natuur en uiteenlopende workshops op maat. Je kiest zelf wat het beste bij je past, afhankelijk van de stappen die je wilt zetten. Daarnaast leer je gelijkgestemden kennen met wie je ook tussen de dagen door in contact kunt blijven om ervaringen uit te wisselen, samen te werken en successen te vieren.

Thema: Uitrusten

Na een periode van groeien (voorjaar) breekt er natuurlijkerwijs een periode aan van uitrusten.

De systemen die in het voorjaar er mede voor hebben gezorgd dat dingen tot bloei zijn gekomen, behoeven -hoogstwaarschijnlijk- nu rust.

Tijdens deze dag staan we dan ook stil bij de volgende vragen:

  • Op welke levensgebieden ben je afgelopen tijd gegroeid?
  • Op welke levensgebieden wordt het stilaan tijd om even rustig aan te doen?
  • Wat is daarvoor nodig?

Tijdens deze dag staan we stil bij de thema’s van het (nieuwe) seizoen, gaan we op mini-solo quest en laten we ons inspireren door een verrassende workshop. Natuurlijk buiten.

Aanmelden en kosten 

Alle Seizoensdagen zijn onderdeel van het Basislidmaatschap van Nature Quest. Deelname voor leden is dus gratis. Ben je lid van Nature Quest maar sta je nog niet ingeschreven voor deze activiteit? Zowel leden- als niet-leden kunnen zich aanmelden via onderstaande knop. Niet-leden betalen een klein bedrag van €35,-.

Wil je meer weten over het Nature Quest lidmaatschap, kijk dan eens op de ‘Word lid’ pagina op de website.

Aanmelden

Bekijk onze abonnementen Aanmelden

Gegevens

Datum:
19 juni 2022
Tijd:
13:00 - 20:00
Kosten:
Gratis – €35
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Henrik Looij
Sara Eenhoorn