Praktische informatie

Van kennismakingsgesprek tot bruiloft

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die er zijn om samen in de natuur te trouwen? Dan nodigen we jullie uit voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken en onderzoeken we wat bij jullie past. Ook geven wij meer informatie over de activiteiten die wij faciliteren, prijzen en onze manier van werken. Na het kennismakingsgesprek kunnen jullie kiezen uit een van de volgende volgende 3 opties: 

1. Doe-het-zelf pakket 

We luisteren naar jullie wensen en op basis hiervan brengen wij onze ideeën en inspiratie in met als doel jullie bruiloft bijzonder en verbindend te maken en aan te laten sluiten bij jullie wensen en voorkeuren. Met doe-het-zelf pakket krijgen jullie het volgende:

 • Een uitgebreid gesprek waarin we 2 uur de tijd nemen om samen de essentie van jullie verbintenis naar boven te krijgen.
 • Een opzet voor een inhoudelijk draaiboek vol met suggesties voor bijzondere rituelen en momenten, die jullie zelf zouden kunnen vormgeven. Het kernelement hierbij is verbinding en verdieping.
 • Suggesties voor 2-3 locaties die passen bij jullie wensen.
 • Suggesties voor rituelen die jullie door ons of anderen kunnen laten uitvoeren.
 • Een uitgebreid gesprek om alle ideeën en suggesties toe te lichten.

Prijs op aanvraag.

2. Rituelen-pakket 

Wij ontwikkelen samen met jullie passende rituelen in de natuur voor jullie verbintenis en jullie gasten, die wij op een bijzondere manier zullen begeleiden. Dit kan een rituele vorm van de trouwceremonie zelf zijn, of bijvoorbeeld een zweethut ter voorbereiding. Dit pakket houdt het volgende in:

 • Een uitgebreid gesprek waarin we 2 uur de tijd nemen om samen de essentie van jullie verbintenis naar boven te krijgen en kijken welke rituelen bij jullie zouden passen.
 • Een voorstel voor passende rituelen op de dag zelf of ter voorbereiding.
 • Een gesprek waarin we samen besluiten welke rituelen het beste passen.
 • Suggesties voor 2-3 locaties in de natuur die passen bij jullie wensen en bij de rituelen.
 • Logistieke organisatie van de rituelen zodat alles tip top voorbereid is voor de grote dag (in overleg met de ceremoniemeester).
 • Begeleiding van de rituelen op de dag zelf.

Prijs: €75,- euro per uur inclusief BTW, exclusief materialen voor de rituelen. Uiteraard maken wij een uitgebreide offerte om jullie voldoende inzicht te geven in de totale kosten.

3. All-in-one pakket

Met dit pakket nemen wij de gehele organisatie op ons én begeleiden we alle rituelen. Dit houdt het volgende in:

 • Een uitgebreid gesprek waarin we 2 uur de tijd nemen om samen de essentie van jullie verbintenis naar boven te krijgen en kijken wat voor gevoel jullie op de dag willen creëren. Ook bespreken we alle randvoorwaarden zoals budget en gasten.
 • Op basis van jullie randvoorwaarden en budget creëren wij een inspirerend dag- of meerdaags programma in het binnen- of buitenland. Wij regelen alles: van voorbereiding, uitnodiging tot aan de activiteiten, van biologische catering tot aan duurzame versiering en een passende, natuurlijke locatie. 
 • Wij bieden jullie opties aan om als bruidspaar voorafgaand aan de bruiloft samen een verdiepingsreis te maken in de vorm van een activiteit die bij jullie het beste aansluit. Denk hierbij aan een op maat begeleide Solo Quest voor jou en je partner of een natuurlijk alternatief voor een vrijgezellenfeest. 
 • Wij zorgen voor heldere communicatie en organisatie.
 • We ondersteunen jullie op de dag zelf met kleine, praktische details.

Prijs: €75,- per uur, inclusief BTW en exclusief alle materialen voor de rituelen. Uiteraard maken wij een uitgebreide offerte om jullie voldoende inzicht te geven in de totale kosten.

Een onvergetelijke bruiloft

Wij zijn Roos en Sara en zijn ‘Trouwen in de natuur’ begonnen vanuit het idee dat alles in de natuur liefde is. Wat wij gemeen hebben is onze passie voor de natuur en voor mensen die de liefde willen vieren op een niet traditionele manier. Trouwen is tegenwoordig niet meer nodig uit economische overwegingen en daarom is trouwen door de jaren heen meer een ritueel geworden. Met onze ervaring en achtergrond in het begeleiden van rituelen en het organiseren van verbindende grote- en kleine activiteiten buiten in de natuur, hopen we een bijzondere dag neer te zetten die uniek, verbindend, persoonlijk en natuurlijk is, niet alleen voor jullie als paar maar ook voor jullie gasten.

Neem vrijblijvend contact met ons op
'Ik ben op velen bruiloften geweest, maar heb nog nooit zo'n mooie bruiloft meegemaakt!'- Gast
'Wat was het een geweldig prachtige dag! Zoveel aandacht, liefde en ontspannenheid in alles doorgevoerd en een bijzondere intimiteit…'- Gast
'Het was een magische dag'- Gast
'Ik wilde graag een bruiloft waar niet alleen wij als bruidspaar ons in liefde zouden voelen, maar dat alle gasten mee konden profiteren. Met alle rituelen, de natuur om ons heen en de bijzondere verrassingen voor de gasten, was het de droombruiloft voor onszelf en voor onze gasten.'<br /> - Bruid

Nature Quest

info@naturequest.nl

06-25177370