Vacature Stagiair Online Communicatie

Vacature Stagiair Online Communicatie

Vacatures stage Content & Communicatie bij een sociale onderneming

Wij zijn een sociale onderneming in de groeifase. Nature Quest is gebaseerd op eeuwenoude principes uit de natuur. Op basis daarvan bieden wij in een moderne jas concrete programma’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap voor individuen, teams en organisaties. Ons team bestaat uit drie ervaren trainers en coaches, een community-manager, en een netwerk aan gepassioneerde, betrokken collega’s.

We zijn op zoek naar een stagiair met een studie op het gebied van marketing en communicatie die voor een periode van 6 maanden (of langer) een bijdrage wil leveren aan onze online communicatie en tegelijkertijd zelf wil leren van onze filosofie, werkwijze en programma’s.

Takenpakket

Het takenpakket zal bestaan uit online marketing van de vereniging, onderhoud van de website, creëren van dagelijkse content op FB/Instagram, het ontwikkelen van een App en ondersteuning bij het organiseren van events.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een uitdaging: we organiseren al zeven jaar en met succes Quests in Nederland en daarbuiten voor particulieren en bedrijven. We zijn er klaar voor om die op een eigentijdse manier met nog veel meer mensen en organisaties te gaan delen.
 • Een ervaring bij een sociale onderneming: naast trainers/coaches zijn wij zijn jonge, gedreven ondernemers die verschillende ondernemingen op hun naam hebben staat.
 • Coaching op het gebied van persoonlijke groei:
 • Plek voor eigen initiatief: wij waarderen eigen initiatief en bieden volop de ruimte voor experimenteren met goede ideeën.
 • Deelname aan een Quest: uiteraard bieden wij de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan een Quest en/of eventueel een rol te hebben in de begeleiding/ondersteuning daarvan.

Wat zoeken wij?

 • Iemand met een passie voor en ervaring in Marketing & Communicatie: vanuit een opleiding of afstudeerrichting op dat gebied.
 • Iemand met organisatietalent: wij schatten in dat je 2/3e van je tijd met Marketing & Communicatie bezig bent en 1/3e me overall organisatie.
 • Iemand die affiniteit heeft met sociaal ondernemerschap en het leuk vindt om dat te vertalen naar concrete marketingdoelen en –instrumenten zodat we nog veel meer potentiële deelnemers kunnen bereiken.
 • Iemand die zelfstandig kan werken: wij werken modern, voornamelijk vanuit huis en op locatie. We houden gemiddeld één dag per week gezamenlijk kantoor (op maandag of dinsdag) en zijn verder dagelijks bereikbaar voor overleg via telefoon, Skype, WhatsApp, etc, vanuit een ‘doen-wat-nodig-is’ mentaliteit.
 • Iemand met hart voor de natuur: nee, je hoeft geen ‘bushcrafter’ te zijn, maar het is wel belangrijk dat je er ‘iets’ mee hebt.
 • Iemand met affiniteit voor persoonlijke groei en ontwikkeling: het is belangrijk dat je in staat bent om onze concepten te vertalen naar een taal die voor veel mensen begrijpelijk en inspirerend is.
 • HBO of WO denk- én doe-niveau voor 2 tot 3 dagen in de week.

Interesse?

Neem contact op Roos Moll: 06-25177370 of roos@naturequest.nl en stuur haar vast je CV!

Interesse?

Neem contact op met Roos Moll:

roos@naturequest.nl

06-25177370

En stuur haar vast je motivatie en CV!