Volg je hart en ga zelf op Quest

“No more guru’s, be(come) your own.”

We zijn erg goed in het stellen en nastreven van doelen in het westen. We hebben het tot kunst verheven. Met als gevolg… Stress, onrust en onvoldoende richting in ons leven. Deze Give Away bevat een serie simpele, concrete opdrachten om je aan te moedigen met de natuur als leermeester aan de slag te blijven gaan met belangrijke vragen en thema’s in je leven. Met als doel je hart te (blijven) volgen, waar je ook gaat.

Geef je op en ontvang de mini quest cadeau *
  *Jouw e-mailadres wordt niet gebruikt voor verdere (marketing)- doeleinden 

  Nature Quest @ Home

  Werken aan jouw persoonlijke groeiproces is een boeiend proces. Het kan ontzettend veel brengen in het leven. Het verkleint de kans op oververmoeidheid en genereert ruimte voor frisse ideeën, inzichten en keuzes die bij jou passen. Het kan ook een intens proces zijn en de juiste vorm of structuur vinden is dan ook een uitdaging. Met deze Mini Quest kan je geheel zelfstandig en stapsgewijs aan de slag met jouw persoonlijke groei.

  Wat levert het jou op?

  • Praktische en toegankelijke opdrachten
  • Keuzes maken die bij jou passen
  • Rust en ontspanning gedurende de dag
  • Heldere intenties verkrijgen en behouden
  • Instructies om je nieuwe rituelen eigen te maken
  • Effectief werken aan persoonlijke groei

  Wat vragen wij van jou?

  Moet ik daarnou per se het bos voor in? Nee natuurlijk niet. Haal de natuur in huis met deze Mini Quest. Die hebben we gemaakt zodat jij thuis of in je directe omgeving met een aantal praktisch toepasbare tools aan de slag kan. Hiermee kun je de natuur en eeuwenoude rituelen onderdeel maken van je dagelijkse leven. Gewoon om uit te proberen.

  We zijn erg benieuwd wat je zowel tegen komt tijdens het doen van de oefeningen en het uitvoeren van de opdrachten. Laat eens weten hoe het gaat of waar je tegenaan loopt via onze Facebook pagina of stuur ons een mailtje. We helpen je graag verder op weg naar een meer ontspannen en lichter leven!

  Karlijn Roos deed mee aan de 4-daagse Solo Quest en schreef hier een blog over op onze website. Benieuwd naar wat Karlijn Roos tegen kwam tijdens haar Quest? Laat je inspireren op onze website door de nieuwste blogs!